Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért néznek le a fizetésem...

Miért néznek le a fizetésem miatt?

Figyelt kérdés
Eredeti szakmám mezőgazdaság állás és 6 éve dolgozik egy állattartó telepen is amit szeretek,a fizetésem most emelkedik 230000ft rá igaz éjszakai műszak 16 óra de tudok aludni is,viszont annál a cégnél dolgoztak ismerősök,akik elmentek máshová most nettó 280000ret kapnak szerintük ez jó fizetés,úgy hogy nekik ez a mezőgazdaság nem a munkájuk,csak a pénz után mennek. Szerintem ebben a válságos időben nem érdemes ugrálni munkahelyekre,
2023. febr. 3. 16:52
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Senki nem fog lenézni ezért. Többet keresel, mint egy egyetemi diplomás tanár.
2023. febr. 3. 16:56
 2/10 anonim ***** válasza:
43%

Közalkalmazottként nem keresek én se többet, pedig diplomám van. :)

Engem hidegen hagy, ha lenéznek. Szokták mondani, h magasról lehet ám nagyot esni :) 280 és 230 között meg nem olyan nagy a különbség, ha kicsit alku képes vagy meg 6 éve ott dolgozol és megvannak elégedve veled, akk még szépen az inflációra hivatkozva meg a családra, akk neked is megadnák.

2023. febr. 3. 17:01
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Napi 16 óra munkára kapsz ennyit? :o
2023. febr. 3. 17:19
 4/10 A kérdező kommentje:
16 napra és 16 óra
2023. febr. 3. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:
25%
Kik néznek le és miért nem tőlük kérdezed? Mi honnan tudjuk, hogy idegen emberek miért néznek le téged?
2023. febr. 3. 18:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Senkinek a fejére nincs ráírva, hogy mennyit kap.

Bár nem tudom hogy mit értessz lenézésnek. Szerintem 256 óráért 230k elég gyatra főleg esti műszakra.

De ez nem lenézés hanem szimplán nem értem hogy miért nem váltasz jobb munkahelyre ami nyugisabb és jobban fizet.

2023. febr. 3. 19:30
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert csak ennyit keresel
2023. febr. 3. 20:06
 8/10 anonim ***** válasza:
67%
“ Szerintem 256 óráért 230k elég gyatra főleg esti műszakra.” egész konkrétan törvénytelen, mert a minimálbér alatt van, emellett a napi 16 óra sem törvényes
2023. febr. 3. 20:49
 9/10 anonim ***** válasza:
95%
Ezzel a munkahelyeddel semmi sem stimmel nem csak a fizetés.
2023. febr. 3. 20:58
 10/10 anonim ***** válasza:
95%
Az nem ugrálás, hogy valaki elmegy egy normális munkahelyre. Te a minimálbért sem kapod meg, ráadásul 256 órára, nem beszélve az éjszakai meg a túlórapótlékokról. Ha ez igaz, amit leírtál, akkor nálad komoly gond van, ha ezt tartod jó munkahelynek. Nem a fizetésed miatt néznek le a volt kollégáid, hanem nem akarnak illegálisan, a minimálbér alatt dolgozni, többek között pont a válságos helyzet miatt.
2023. febr. 4. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!