Nettó 300-ból meg lehet élni Pesten egyedülállóként úgy hogy nem akarok lakótársat?
Figyelt kérdés
2023. febr. 2. 15:15
12/13 anonim válasza:
Meg lehet élni, nekem a költéseim havi szinten 300 körül szoktak lenni(albi + ruha +kaja), ha garzonba mentem volna akk valszeg kb 20-30 ezret meg tudtam volna spórolni, de mivel relative jól keresek ezért nem volt gond.
Viszont igényeidnek limitáltabbnak kell lennie mint nekem ,mivel ha becsúszik valami akkor nekem van honnan fizetnem, neked viszont óvatosan kell költened különben kicsúszol a hónapból. Félretenni 300 ból nem nagyon lehet szval biztonsági tartalékod se lesz sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!