Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kinek kell benyújtani és...

Kinek kell benyújtani és hogy, ha fel akarok mondani?

Figyelt kérdés

Magyar eü. az értékelésem alapján a legkevesebbet adták meg, de változást várnak, mert hajaj.. Meg milyen viselkedést engedek meg magamnak (de azért még pont nem rúgunk ki, elég érdekes..) tehát én itt nem akarok dolgozni, ha így állnak hozzám.

(Ellenben én azt érzem, hogy kicsinálnak, és pár beteg mondta is már nekem, hogy hallotta, amikor nem voltam bent csúnyán kibeszélnek, és nem egy beteg..)

2022. dec. 12. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

Tehát gyenge a teljesítményed, emberileg is kifogásolható a viselkedésed, de hogy mernek szólni érte?

Egyébként ha precíz akarsz lenni, akkor megkérdezed a HR-t, vagy bárminek hívják, aki a dolgozók ügyeivel foglalkozik. Ha ezt nem akarod, akkor letöltesz egy mintát esetleg megírod te magad egy sorban, hogy melyik nappal adod be a felmondásod. Kinyomtatod két példányban, aláíratod a főnököddel és kész. Utána a szerződésed szerint befejezed a munkaviszonyt

2022. dec. 12. 10:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Mióta itt vagyok kb. 2 csapat változott, eddig csak pozitív visszajelzést kaptam, mellesleg tisztelettudóként ismer mindenki (legalábbis ez mélyen bánt mert életem során még sose húzták rám, hogy tiszteletlen vagyok)érdekes mód az előző két munkahelyemen még a mai napig visszavárnak, már kaptam jobban fizető állásajánlatot a másik szakmámban, így ilyen körülmények közt szerintem jobb a békés lelépés.

Egyébként nem csak én vagyok így, aki még ott van a régiek közül ugyan így érez mint én.

2022. dec. 12. 10:50
 3/4 anonim ***** válasza:
a munkáltatódnak.
2022. dec. 12. 17:05
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
cégednek jelezd hogy alkalmatlan vagy a napi 8 oras munkavegzesre
2022. dec. 12. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!