Olyan céget szeretnék alapítani ami ad valamit a földnek, embereknek élőlényeknek. Fontosak tartom azt, hogy valami jót tegyünk ha már lehetőséget kaptunk, hogy élünk. Ezért szeretnék egy vállalkozást ami ezeket lehetővé teszi és ötletet kérni?
Figyelt kérdés
Viszont nem tudom mi lehetne az gondolkodtam, állat menhely stb de úgy érzem ez nem elég. Valami nagyobb kellene, hogy példát is felhozzak, Napelem telepítő cég, szoftveres fejlesztők, akik meg akarják őrizni az állat világot és akik szeretnék akár a rák kockázatát csökkenteni 1%-is. ami segíti, hogy jobb hely legyünk. ötleteket szeretnék kérni, hogy önök szerint mi is tesz azzá a földet.2023. febr. 1. 11:32
12/14 anonim válasza:
Nehezen értem a kérdést a "karrier fizetés" topikban. Most megélni szeretnél a vállalkozásból? Vagy annyi lóvéd van, hogy tényleg adni szeretnél a Földnek? A stílusod alapján annyi lóvéd nincs. Akkor te is csak elvenni fogsz egy ideig...
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg segítséget. Nem csak a “természet védelemmel” kapcsolatos dolgokat hallgatok meg nem zárkózom el semmitől, bármilyen témát és akár más fajta irányt is szívesen elfogadok . A pénz az ne legyen téma hiszen azt én tudom mire van keret vagy mire nincs, csupán ötleteket szeretnék meghallgatni. :)
2023. febr. 2. 11:52
14/14 anonim válasza:
Ja, ha csak úgy ésszerű költségek nélküli ötleteket szeretnél, akkor küldeni kéne egy kimondottan erre a célra épített hajót az óceánon összesodródott szemétsziget műanyagjainak összeszedésére, és újrahasznosítására.
Aztán ha sikerült összeszedni és granulátumot csinálni belőle, még a Lego-t is felkérném, hogy adja ki limitált kiadásban a hajó megépíthető kicsinyített mását, hogy utólag is emlékeztessük a világ népeit a szennyezés mértékére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!