Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagyjából mennyit keres egy...

Nagyjából mennyit keres egy pályakezdő autószerelő, és hol a legjobb tanulni?

Figyelt kérdés

Érdemes elvégezni a két éves autószerelő okj-s képzést, vagy máshol jobb tanulni? A két éves okj-s képzést elvégezve, egy átlagos szervízben budapesten vagy az agglomerációban nagyjából mennyit keres egy tapasztalattal nem rendelkező autószerelő?

Illetve milyen egyszerű/nehéz megemelni később ezt a fizetést, és néhány évvel később saját erre épülő vállalkozást indítani? Ja, mindezt Magyarországon.

A válaszokat köszönöm.

2023. jan. 21. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Garantált bérminimum feketén, napi 10 órában. Zsákutca, itt nem járható út az ami az építőiparban, hogy viszonylag alacsony kezdőtőkével a saját lábára áll valaki, itt nagyon jól tudja a méltóságos főnök úr, hogy nincs ugrabugrálás. Annak éri meg akinek van vállalkozó autószervizes rokona és betársulhat vagy átveszi a boltot ha az öreg megunja. Ilyen Porsche Hungaria persze más kategória, ahhoz kell vagy 1,5 milliárd ft. Alkalmazottként már nyúlni se nagyon lehet, vagy csak én maradtam le az újabb módszerekről, mindenhol kamerák, elektronikus biztonsági rendszerek, az élni és élni hagyni elv már nem érvényesül. Otthagytam már 10 éve, kb addig érte meg úgyahogy, manapság felejtős.
2023. jan. 21. 20:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2023. jan. 22. 10:04
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
amennyit összeügyeskedik [link]
2023. jan. 22. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Építőipar sem jó hiába nem kell nagy kezdő tőke eléggé le vannak osztva a lapok.
2023. jan. 23. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
GBM és örülj, hogy hajlandóak veled foglalkozni.
2023. márc. 3. 13:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!