Egy régóta át nem vett fizetés elévülhet?
Dolgoztam kb két hetet egy kávézóban még nyáron, ahol napi bejelentéssel voltam. Ígérgették, hogy be fognak jelenteni normálisan, de nyilván nem tették. Nagyon sok dolog nem stimmelt, léptem is le hamar. Elutaltak kb 20 ezret, gondolom a többit kézbe kaptam volna. Azért csak volna, mert én akkoriban nagyon beteg voltam, testileg lelkileg a padlón voltam. Egyszerűen smemi nem jött össze, a legkisebb gondom volt, hogy nem kaptam meg a pénzt. Gondolom be kellett volna érte mennem, de nyilván nem igazán erőltették a dolgot, nem is kerestek.
Tudom, hogy iszonyat béna így, de ilyenkor ezt már el is felejthetem? Én nem merek már bemenni, nem is merek rákérdezni, pedig azért a pénzért megdolgoztam. Mostmár helyrejöttem, tudnék vele foglalkozni, de ég a pofám. Szerintetek ez már elúszott? Ti nyilván nem tudhatjátok az én esetemet, de úgy általában ilyenkor mit lehet tenni?

"de szerintem még léteznek rendes emberek is ebben az országban."
:D Ha pénzről van szó? Na ne röhögtess :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!