Tényleg ilyen nehéz manapság munkát találni, vagy csak én vagyok balfasz?
Ha csak sima munka a cél akkor nagy eséllyel te vagy a balfsz.
Specifikus munkáknál lehet probléma, mert vannak telített szakmák ahova nehéz bejutni.
De sok esetben azt látom hogy szar az emberek CV je és nem készülnek fel az interjúra.
Á, én vagy 20 évig kerestem...:)))
3 lehetőséged van:
1. amire a végzettséged predesztinál, oda tudsz menni bármikor (közszféra, stb.) Tehát a kiszámíthatóságot helyezed előtérbe az eddigiek helyett.
2. Abbahagyod a pályázgatást, Jófogáson a TELEFONON elérhető helyeken próbálkozol, ahol azonnali válaszokat fogsz kapni, de valószínű kezdeni is hamar kell. Feladod a hosszabb távú munkaelképzeléseidet és rugalmasan mindig oda mész, ahol van munka és fizetnek. Tehát a pénzt helyezed a fókuszba az eddigiek helyett.
3. Hagyod a munkaerőpiacot a fenébe és kitalálsz valamit és magánszemélyként adózol.
Ha önálló személyiség vagy (ezt egy óvoda kijárása után is tudja magáról az ember, mert szokták-e rá mondani, hogy milyen önálló vagy sem!), akkor sehova se illesz be hosszú távra (értsd, min. egy évtizedre) munkavállalónak, mert önálló vagy: tudod, mit szeretnél és mész is arra. Ha szeretnek is nagyon, te nem fogod sehol annyira jól érezni magad, hogy egy fél életed arra áldozd.
#6 Asszem itt azért az önértékeléseddel/attitűdöddel is gond van.
Mármint alapból fel kell készülni az állásinterjúra és fontos hogy az önéletrajzod jó legyen, még akkor is ha limitált tapasztalatod van.
Másodszor ha valaki ilyen önsajnálattal jönne be akkor bocsi de én hazaküldeném, mert ha már most ilyen az illető akkor mi lesz később?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!