Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg ilyen nehéz manapság...

Tényleg ilyen nehéz manapság munkát találni, vagy csak én vagyok balfasz?

Figyelt kérdés

2023. jan. 30. 14:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
válogatnak a cégek. Szegeden például segédmunkás állást is nehéz találni.
2023. jan. 30. 17:19
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy balfaxxx.

Átkozottul nehéz most munkát találni. 10 évig nem volt állandó munkahelyem. Majd végre lett, de 5 év után kirúgtak decemberben. Azóta ismét a munkanélküliek táborát erősítem.

2023. jan. 30. 17:33
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy kellett könyörögnöm a városi parkgondozóknál hogy vegyenek fel, mert fizetni kellene a csekkeket, ígyis húzták a szájukat. Szégyen gyalázat.
2023. jan. 30. 19:07
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Mi a végzettséged, milyen munkákra jelentkeztel, merre laksz?
2023. jan. 30. 19:15
 15/31 anonim ***** válasza:
37%
Kellenek a kapcsolatok is. Ezért jó már egyetem mellett is elkezdeni szakiranyu dolgot dolgozni mint gyakornok, jobb eséllyel utána ott fog maradni az ember msr mint teljes állásban. Nem tudom te dolgoztál e egyetem mellett, de rengeteg ismerősöm csak henyelt, aztán most csodálkoznak hogy a cégeknek nem kellenek mert senkit nem ismer, nem dolgozott soha sehol stb
2023. jan. 30. 19:37
 16/31 anonim ***** válasza:
92%
Igen, a kapcsolati tőke nagyon fontos, jobban sokszor mint a szakmai tudás.
2023. jan. 30. 20:00
 17/31 anonim ***** válasza:
41%

Te vagy a balfsz.

Kell egy versenyképes végzettség, pár idegennyelv tudás tárgyalóképes szinten és soha többet nem lesz gondod az álláskereséssel.

Ezt bárki el tudja érni még ha lusta is.

2023. jan. 30. 22:34
 18/31 anonim ***** válasza:
Hol keresel és milyen munkát?
2023. jan. 30. 22:37
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

"Egy értéktelen ember vagyok. Ezért nem kellek sehova."

Ez baromság. Ezt engedd el!

Hozzám az eddigi összes munkahelyem nagyon ragaszkodott, tehát joggal gondolom, hogy nem voltam rossz munkaerő. Ettől függetlenül mégis vagy 6 hónapig nem találtam megfelelő munkát. Persze én az elején válogattam is, amennyire lehetett. Aztán elkezdtem magamba zuhanni, és pont azt éreztem, amit Te.

Majd ezt elengedtem, és egy olyan helyről jött a "megváltás", amire nem is számítottam. Mindenféle kapcsolatok nélkül...

2023. jan. 31. 05:17
 20/31 anonim ***** válasza:
Attól függ: ha egy nyolc általánossal rendelkező vagy büfészakos besült gyökér vagy akkor nehéz, ha piacképes diplomád van mellette több nyelven beszélsz és jó a kommunikációs készséged akkor könnyű
2023. jan. 31. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!