Miért teszi ezt a kormány azokkal a dolgozókkal akik az országot alapvetően működtetik, és a cikkben az oktatás és eü meg sincs említva? link
Én egy hetet voltam postás, és a bolondok felszolgálónak jelentettek be feor szerint :D
Na ennyit a postáról is...
10 év közszférás múlttal a hátam mögött kijelentem: a közszférában csak semmitérő beszari máshova nem kellő ócska szar gerinctelen alak dolgozik.
Azért vannak ott mert sehova máshova se kellenek. És pont ezért lehet velük bármit megtenni mert úgyse mennek el. Hova is mennének.
seggnyaló link józsik, szarkavarók turmixgépek stb stb. Az emberiség pöcegödre. A sheova se kellő szemét az mind itt landol.
És ez rám is értendő, szerencsére 1 éve nyugdíjas vagyok.
A Máv nem csak embereket szállít...
Lehet szívnád a fogad, ha nem érkezne alapanyag a gyárakba, üzemekbe...
"A Máv nem csak embereket szállít...“
Sőőőőőt... a máv bevételének nagyobbik része bőven nagyobbik része teherforgalom. ha ők nem lennének, egy zsömlét se lehetne kapni a boltokban... mert már a liszt se jutna el a péküzemekbe...
"Az összes szolgáltatását töredékáron megoldja a piac, ezerszer jobb minőségben."
A leveleket senki nem viszi ki a postás helyett de ide tartozik a nyugdíj utalvány, újságok hihetetlen hogy nyomtatott újságot még vesz valaki.
De igen pl színes rtv, kiskegyed, füles, nép szava, magyar narancs, mandíner
Rózsaszín csekk szaknyelven nyugdíj utalvány a nyugdíjasok többsége a kézpénzt preferálja feleslegesnek tartja bankkártyát és át tudja venni mert otthon van egész nap.
Levélkézbesítés lehetne olcsóbb meg egyszerűbb de ez még a jövő zenéje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!