Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi alapján válogatnak az...

Mi alapján válogatnak az ilyen munkaadók?

Figyelt kérdés

Jelentkezem álláshirdetésekre a megfelelő szakirányú végzettséggel. Fényképes önéletrajzzal ahogyan kérik. Van ahol nemleges választ kapok,bár ez ritka mint a fehér holló,van ahonnan vissza se írnak semmit na ez gyakori. De még csak egy személyes interjúra sem hívnak be, vagy esetleg egy próbanapra hogy megnézzék mit is tudok. Ezek a munkáltatók mi alapján mérlegelnek?

Az elmúlt egy évben összvisz 5 helyre hívtak be személyes interjúra, ebből kettő mondta meg hogy nem én lettem a kiválasztott.

Más is tapasztalt már ilyet?

2023. jan. 29. 19:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Huszas: A személyi edző szakma tele van nagyképű de nullagyú szteroidhuszárokkal...

Mesélj még kérlek...😂 Azért ne általánosítsunk. 15 éve edzek nem vagyok edző.

De ez nem így van. Sőt a vendégek leginkább az átlagos sportos edzőhöz mennek ha jól megnézzük. Az általad említett szteroidhuszárok igaz nagyképűek meg drága az óradíjuk is ezt jól mondod. Cseszheti a nagy bicepszét ha az emberrel nem tud bánni csak nagyképűsködik vele. A vendég egy alkalom után ott hagyja de ez aztán az üzlet 😂

De nem ez volt a kérdés itt. Telitett a szakma,leginkabb protekció alapján megy az egész és ezért van sok ostoba tudatlan edző. Bár én inkább felvennék egy egyetemen végzetett,mint egy semmi gyorstalpalóst. Protekció kell ennyi,ez a hiba nalad hogy nincs

2023. jan. 29. 23:50
 22/29 anonim ***** válasza:
71%
#21 Hát tudnék mesélni mert edző vagyok egyetemi végzettséggel (nem személyi edző). Nem általánosítok, és tisztelet a kivételnek, de nekem ez a tapasztalatom. Sok helyen olyan alakok osztják az észt és okoskodnak akár kérés nélkül is, akik szakmailag nem sok mindent tudnak, csak elvégeztek egy gyorstalpalót. Bekapkodják a pirulákat meg beszurkálják maguknak a hormonokat, és onnantól kezdve ők a hitelesek, mert úgy néznek ki ahogy sokan szeretnének.
2023. jan. 30. 00:14
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb HR-es nem tölti az idejét azzal, hogy válaszoljon a sikertelen jelentkezésekre. Ahol te viszed fel az adataidat a cég automata rendszerébe, ott a rendszer automatikusan jelez, de még ez se mindenhol van meg.
2023. jan. 30. 08:03
 24/29 anonim ***** válasza:
Ezek szerint a fö probléma, hogy kezdö vagy, ezt nehéz kivédeni, meg kell próbálni praktikumokat elkapni, akár ingyen vagy önköltségen, mert legalább lesz hivatalosan is tapasztalatod.
2023. jan. 30. 10:11
 25/29 anonim ***** válasza:
25%

"Azért az elég vad hogy "biodroidoktól" elvárják hogy ilyen szinten tudjanak kezelni szövegszerkesztő programot."

Szövegszerkesztéshez, már vagy 15 éve nincs szükség szövegszerkesztő programra.

2023. jan. 30. 12:50
 26/29 anonim ***** válasza:
55%

"Bekapkodják a pirulákat meg beszurkálják maguknak a hormonokat, és onnantól kezdve ők a hitelesek, mert úgy néznek ki ahogy sokan szeretnének."

Már 30 éve ez az egyik recept, még a filmiparban is...

2023. jan. 30. 12:51
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
én pedig nem raktam bvele az önéletrakzomba aszületési dátumom. senkinek semmi köze hozzá.
2023. jan. 30. 21:17
 28/29 anonim ***** válasza:
79%

Ez egy népszerű dilemma. Sokan nem írják bele, mert GDPR meg kinek mi köze hozzá. Viszont aki ezt akarja nézni, az az iskoláidból úgyis kiszámolja, hány éves lehetsz, meg ki is dobhatja az életrajzod, ha nincs benne.

Nyugat-Európában pl. a fényképes CV sem szokás. Ha csatolsz képet, akkor megy a kukába, mert befolyásolni akarod őket. Nálunk meg mindenhol alap elvárás.

Egyébként Nyugat-Európában egy csomó pozíciónál (közszférában különösen) még az iskolákat sem írhatod bele, mert kompetencia alapú felvétel van, nem végzettség alapú.

2023. jan. 30. 21:23
 29/29 anonim ***** válasza:
8 ha beírom a születési dátumot, azonnal kuka az önéletrajzom, mindenhová nagyon fiatalokat keresnek.
2023. febr. 1. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!