Mi alapján válogatnak az ilyen munkaadók?
Jelentkezem álláshirdetésekre a megfelelő szakirányú végzettséggel. Fényképes önéletrajzzal ahogyan kérik. Van ahol nemleges választ kapok,bár ez ritka mint a fehér holló,van ahonnan vissza se írnak semmit na ez gyakori. De még csak egy személyes interjúra sem hívnak be, vagy esetleg egy próbanapra hogy megnézzék mit is tudok. Ezek a munkáltatók mi alapján mérlegelnek?
Az elmúlt egy évben összvisz 5 helyre hívtak be személyes interjúra, ebből kettő mondta meg hogy nem én lettem a kiválasztott.
Más is tapasztalt már ilyet?
A 2-es vagyok, szerintem pedig valami nem stimmel a bemutatkozásoddal, különben nem tenné mindenki félre a jelentkezésedet!
Nem megsértödni kell, hanem változtatni valamit, de ha ennyire rugalmatlanul állsz a témához, akkor érthetö, hogy nem sok esélyed lesz
Szerintem ezzel nincs gond,szerintem inkább a munkaadók magas igénye is a baj amiből illene lejjebb adni:
25 éves férfi vagyok.. . Frissen végzett,pályakezdő. 6 éve edzek osztott edzésterv alapján heti 5
alkalommal. Pár alkalommal Személyi edzéseket is vállaltam ismerősi körben,és több budapesti
edzőteremben is voltam gyakornok tanulmányi időm alatt.
Az XY Egyetemen szereztem képesítésemet Fitness Instuktori szakon.
Fontosnak tartom az edzéseimnél a Személyreszabottságot és Edző-Edzett közötti kölcsönös bizalmat is.A mai kornak megfelelő technikákkal és edzésmódszerekkel dolgoznék együ tt,hogy a jövőbeni edzetteket az egészséges életmódra motiválhassam, és segítsek céljaik megvalósításában: Legyen
szó akár izomtömeg növelésről vagy fogyásról.
Célom egy jó munkahely megtalálása, hogy betekintést nyerhessek a munka világában mint kezdő
munkavállaló. Nyitott vagyok az új feladatokra is.
Szeretnék elhelyezkedni a Fitness világában, hogy ne csak hobbiként tekintsek erre a
sportágra,hanem hivatásként is végezhessem és tudásomat is kamatoztassam.
Egyéni kézségek:
• Jó probléma megoldási készség
• Esélyegyenlő bánásmód
• Megbízhatóság
• Közösségi Médiák ismerete
• Jó fizikai terhelhetőség
• 6 év edzésmúlt
• Megfelelő edzésmódszerek szerinti edzések megtervezése, Személyre szabva célokhoz megfelelően
Táplálékkiegészítők sokszínű ismerete
Étrend naplózás / írás egyénre szabva
Online elérhetőség
13# Szerintem ez teljesen jó.
Meg fogod találni a megfelelő helyet.
8: "hosszabb mint 1 oldal"
??:)
Ha valaki felsorolja, hogy mihez ért, miket dolgozott, az minimum 2 oldal, ha vannak nyelvvizsgái, informatikai területei, diplomái, stb.
8: Több diplomás vagyok, de az életben nem használtam pdf-et, soha nem kellett sehova. Nektek feltétel, hogy értsenek a pdf-hez a munka során?
Vagy mért szűritek ki, aki nem pdf-ben ír?...
Pályát tévesztettél.
Boldog-boldogtalan edző akar lenni, mindenki aki semmihez sem ért ezért telítődött a szakma.
Minek végeztél egyetemet?
Két napos gyorstalpalóval megadják a személyi edző oklevelet ha lenyomod a kellő számú fekvőtámaszt.
Nem kell érteni a pdf-hez. Megírom word-ben és mentés másként - pdf formátumban. (Ha esetleg nincs ilyen opció a gépen, és nem is tudod hozz hozzáadni, akkor van egy csomó átkonvertáló program ami megteszi.)
Ettől függetlenül engem is kiakaszt, hogy születési dátumot kell megadni meg max. 1 oldalas cv-t írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!