Mi alapján válogatnak az ilyen munkaadók?
Jelentkezem álláshirdetésekre a megfelelő szakirányú végzettséggel. Fényképes önéletrajzzal ahogyan kérik. Van ahol nemleges választ kapok,bár ez ritka mint a fehér holló,van ahonnan vissza se írnak semmit na ez gyakori. De még csak egy személyes interjúra sem hívnak be, vagy esetleg egy próbanapra hogy megnézzék mit is tudok. Ezek a munkáltatók mi alapján mérlegelnek?
Az elmúlt egy évben összvisz 5 helyre hívtak be személyes interjúra, ebből kettő mondta meg hogy nem én lettem a kiválasztott.
Más is tapasztalt már ilyet?
Igen, akkor is ha megfelelő a képzettségem, tapasztalatom, se visszaírni se hívni nem szoktak. Biztos bennem van a hiba, de nem találtam még meg mi is a baj :( így sosem lesz munkám, pedig jelentkeztem olyan állásra is, ami nem nagy szám, de oda sem kellettem.
Bocsi a nyavalygásért, csak nagyon kivagyok már.
Feltehetöen a jelentkezésed szövege nem pozitív.
Gondolom, olyan embert keresnének, aki képes érdekesen bemutatkozni, esetleg nem csak papírja van, hanem el tudja hitetni, hogy tényleg ért valamihez.
"
Gondolom, olyan embert keresnének, aki képes érdekesen bemutatkozni, esetleg nem csak papírja van, hanem el tudja hitetni, hogy tényleg ért valamihez."
Érdekes, "kedves" kettes hogy egy anonim oldalon látod hogy milyen a CV-m,és eldöntötted hogy nem értek semmihez..
Világosan le van írva a bemutatkozás,mihez értek,végzettségek,és milyen tapasztalataim vannak + egy kis motiváció miért akarom ezt a pályát... Nyilván nem pár sor az egész...
Nálunk alapból megy a kukába az olyan önéletrajz, ahol
- nincs fénykép
- nincs születési dátum
- nincs telefonszám, csak e-mail cím
- nem pdf formátumban van
- hosszabb mint 1 oldal
- ha nincs jól tagolva, fénykép el van csúszva, stb
- ha egyetemi végzettséggel jelentkezik hozzánk
mondjuk hozzánk biodroidokat keresnek.
Mindig más alapján, attól függ milyen munkaerőre van éppen szükség.
Úgy értem idős, fiatal, pályakezdő. Hol dolgozott, hogy néz ki, (hogy illik e a csapatba). Szóval sokféle szempont alapján, senkiben nincs hiba, egyszerűen sokszor csak szerencsén múlik ki lesz a befutó.
@20:39
Azért az elég vad hogy "biodroidoktól" elvárják hogy ilyen szinten tudjanak kezelni szövegszerkesztő programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!