Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vállalhatok-e korrepetálást/ér...

Vállalhatok-e korrepetálást/érettségire felkészítést?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Interneten sajnos nagyon kevés információt találtam a témában, bízom benne, hogy esetleg itt valaki tud használható infóval szolgálni.

Elgondolkodtam olyanon, hogy nagyon szívesen segítenék másoknak a tanulásban, érettségire való felkészítésben, esetleg korrepetálás.

Nincs tanári végzettségem, de majd arra megyek tovább. Rendelkezem érettségivel, ezen kívül egy pedagógiai asszisztens szakmával, illetve egy pedagógiai ismeretek emelt szintű érettségivel. Ezekből kitűnő eredménnyel is végeztem, nagyon szeretem ezt a tárgyat, értem is.

Ebből kifolyólag pedagógia tárgyból gondoltam a felkészítésekre, ha valaki tudna segíteni abban, hogy tarthatnék-e ilyet? Illetve mi lenne ennek a hátulütője? Esetleg előnye?

2023. jan. 27. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem simán.

Volt angol tanárom fordítóként dolgozott, egyetemi végzettség nélkül.

Amikor pár hónapon át pedig fizikát tanultam. A magántanárnak meg villamosmérnöki végzettsége volt.

Szerintem, amíg normálisan adózol az extra jövedelem után nincs semmi akadálya. Szerintem csak állami intézményekben lenne probléma ezzel esetleg.

2023. jan. 27. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Vállalni vállalhatsz, de nem tudom mennyire lenne igény erre. Nyelvből, matekból, fizikából, stb. állandóan van igény, de hogy pedagógiából valaki magántanárhoz járna, azt még nem hallottam.
2023. jan. 28. 00:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem kell adózni utána, ne viccelj. Ismerősi körből összeszed pár embert, fizetnek neki kp-ban és csókolom. Persze, majd összeszed csóri titokban fél év alatt 100-200ezer forintot és ballagjon be a NAV-hoz, hogy bocsi, én tisztességes vagyok es az összegyűjtött kis 200ezer forintomból itt van 40K? :D

2023. jan. 28. 17:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!🙂

Igen, én is így ismerősi körből gondoltam, talán nem dobnának fel a NAV-nál.😃😃

Nyilván, az ördög sosem alszik, de talán egy próbát megér.🙂

2023. febr. 2. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!