Lehet valaki magántanár tanári végzettség nélkül?
Sziasztok!
Nagyon értek a matekhoz. Emelt érettségit csináltam, egyetemen minden matekos tárgy elsőre meglett, 5-ösre. Kistestvéreimnek is mindig nagyon gyorsan, érthetően el tudtam magyarázni az adott témákat.
Lehet, hogy ezzel foglalkoznék a közeljövőben. Közgazdász diplomámlesz ősszel. (Remélem :D) Viszont lehet szívesen foglalkoznék inkább ezzel. Vagy esetleg mellékesben.
Hivatalosan, egyéni vállalkozóként el tudok kezdeni korrepetálni? Van erre valamilyen kiskapu? Vagy csak tanári végzettséggel lehet?
Köszönöm előre is!
Simán megoldható.
Ha egyéni vállalkozást akarsz beindítani ezzel akkor könyvelővel beszélj hogy pontosan mire váltsd ki a vállalkozóit amivel csinálhatod legálisan, számlázhatsz stb...
Paraszt dolog lesz, de magántanárként én nem váltanék ki semmit.
Ha jól tudom 200.000 forintig nem adóköteles semmi, annyit meg egy diáktól úgyse szedsz be. Senki nem tudja meg, hogy 1 vagy 5 magándiákod van:D
Bár ha heti 2-3 alkalommal elmegy hozzád egy ember, akkor ott már érdemes gondolkozni, mert úgy már belecsúszol az évi 200-ba és felvághat. Amilyen g.ci emberek vannak meg is teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!