Üdv! Frissen végzett épületgépész mérnöki Bsc-vel Magyarországon mennyi a reális nettó bérigény?(vidék, Budapest)
Figyelt kérdés
2023. jan. 26. 19:13
1/16 anonim válasza:
Honnan tudjuk milyen adokedvezmenyre vagy jogosult? 🤔
Sosem nettoban, hanem bruttoban kell megadni a fizetési igényt. A kedvezmények rád tartoznak, azzal a munkáltató ne számoljon...
Kezdő gépész sztem br. 600k körül.
2/16 A kérdező kommentje:
Nem jár már adókedvezmény.
2023. jan. 26. 19:31
5/16 anonim válasza:
Epìtőiparban vagyok mérnök. Ha már gépészetet tanulsz akkor én nem az épìtőipar fele mennek, aztán vegulis sajat magad velemenye legyen az első. Egy nagy gep vagy autogyarto multinál jobb fizetés és rendezettebb körülmények várhatnak mint az epìtőiparban.
6/16 anonim válasza:
Építettél már atomerőművet?
Paks 2 szívesen fogad épületgépészt. Küldjél nekik önéletrajzot.
7/16 A kérdező kommentje:
Kivitelezésben szerzett tapasztalat van.
Autóipar felé nem lehet épületgépész mérnökivel menni.
2023. jan. 26. 20:27
8/16 anonim válasza:
Persze, én azért is választanék más szakirányt. Gépész a BSC-d nem, ami belül van épületgépész, folyamatmérnök, géptervező meg egyéb szakirany nem?
9/16 A kérdező kommentje:
Igen, de én épületgépész részen végeztem
2023. jan. 26. 20:48
10/16 anonim válasza:
”Autóipar felé nem lehet épületgépész mérnökivel menni.“
facility management/karbantartás minden autóipari multinál van
De amúgy akkora mérnökhiány van pár helyen, hogy kb senkit nem érdekel milyen szakon végeztél, folyamatmérnök pozikra simán jelentkeznék a helyedben
Ha van 1-1,5 év tapasztalatod, akkor egy autóipari multinál az 500-550 k reális
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!