Üdv! Frissen végzett épületgépész mérnöki Bsc-vel Magyarországon mennyi a reális nettó bérigény?(vidék, Budapest)
Figyelt kérdés
2023. jan. 26. 19:13
11/16 anonim válasza:
Először is Te "csak" sima gépészmérnök vagy, a szakirányod/specializációd épületgépész, ergo bármilyen gépészmérnöki munkakörre elmehetsz. Ha valahol igénylik az épületgépészetet, mint állás követelménye akkor igen, Téged keresnek. Ha valahova "csak" gépészmérnök kell akkor oda is mehetsz és az épületgépész szakirányod a kutyát nem fogja érdekelni. :) Br. 550-600.000-t Budapesten szemrebbenés nélkül el lehet kérni és kapsz is.
12/16 A kérdező kommentje:
Rendben , köszönöm mindenkinek a kommenteket!
2023. jan. 27. 14:48
13/16 anonim válasza:
A legalacsonyabb fizu egy épületgépész építésvezetői pozícióban van, ezt inkább hagyd a technikusokra. Ha épitőiparban gondolkodsz ami egy biztos pont, én a tervezőit választanám. A fizu az cég és projekt függő de jobb mint egy gyárban.
Ha nem vonz a kivitelezési részleg, gyárakban el tudsz helyezkedni, hogy pontosan hol meg mennyiért azt nézegesd az álláshirdető oldalakon. Szerintem nézelődj neten, mik a lehetőségek, hol mik a feladatok és ez után dönts.
14/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok: bocs, bérigènyt kérdeztél az kimaradt. Nettó 450 felett mindenképp, de ez függ a feladatkör és a pozíciótól is. Ez alatt én mérnöki diplomával nem dolgoznék, ettől a szakik is többet keresnek pesten. Vidéki kisvárosokban egy nettó 450 már olyan hogy örülj hogy egyáltalán munkád van. (Tisztelet a kivételnek)
15/16 anonim válasza:
Ez a szakik is annyit keresnek rs alá ne menj dolog nem biztos, hogy működik az epitőiparban. Eleg sok cég van sztem aki egy tényleg használható szakinak többet ad mint egy mernoknek. Ebben dolgozom látom. Sok esetben egy epitesvezető mérnök lehet legalább 5 évet mire utoléri őket.
16/16 anonim válasza:
Ha már gépész akkor nem az épìtőipart erőltetnèm. Inkább valami nagy jarmű vagy gépész gyártó multinál akarnék dolgozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!