Kisvárosból akik Budapestre mennek egyetemre, ők már ott is képzelik el a jövőjüket?
"Átment volna az infó ugyan abban a mondatban név nélkül is."
Úgy nem elég konkrét, és nem vitázom ezzel kapcsolatban tovább veled!
A többihez még hozzáfűzném azt, hogy Budapesten méga legtöbb ember 80-100 éves vagy még öregebb épületekben él!
Azért vidéken ez már meglehetősen ritka szerintem!
Konkrétan az én társasházi lakásom 110 éves!!!
Az árából vidéken legalább két kertes házat tudnék venni!
"A többihez még hozzáfűzném azt, hogy Budapesten méga legtöbb ember 80-100 éves vagy még öregebb épületekben él!
Azért vidéken ez már meglehetősen ritka szerintem!"
Tekintve, hogy a paraszt házak többsége az előző évszázad elején épült, de már a kádár kockák is belépnek a 70 éves korba, ez így egyszerűen nem igaz. Nincs abban semmi kivételes, hogy te most 110 éves házban élsz, sem abban hogy Budapesten. Akkor sem, ha felkiáltójelekkel nyomatékosítod.
Nekem csak Budapest, vagy külföld jöhet szóba (egyetemista vagyok még).
Nem szeretem a szülővárosomat (az egyik legszegényebb megyeszékhely), biztos vagyok benne, hogy ott nem tudnék a szakmámban elhelyezkedni, vagy egyáltalán bármi hasonlót dolgozni, amit szeretnék.
Írjátok a lakásárakat, meg a családalapítást. A szülővárosom a megyeszékhelyek közül az egyik legolcsóbb, de mint a fentiekből sejthető, nem véletlenül. Egyelőre nem érzem a hatalmas vágyat, hogy gyerekem legyen, de ha mégis, nem szeretném, ha ott nőne fel.
Én is dobbantanék innen 13 év után.
Hiányzik a jó levegő...
Itt választhatsz a téli égettrongy meg gumi szag / szennyvíz kombó, vagy nyáron a masszív hugy + kutyaganajszag közül.
Örülök ha inkább fúj a szél egy kicsit, csak akkor nincs büdös!
A csapból meg jobb ha nem iszol!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!