Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehetséges 2 héten belül...

Lehetséges 2 héten belül elhelyezkedni 19 évesen villanyszerelő szakmával tapasztalat nélkül?

Figyelt kérdés
1 hete otthagytam az iskolát nem térnék rá ki, hogy miért. Édesanyám azt mondta megérti, de ha 2 héten belül nem találok munkát kirak. A jogosítványom még 2 3 hónap és villanyszerelői tapasztalatom meg csak a gyakorlat van és most nemtudom mihez kezdjek. Egyenlőre szeretnék dolgozni, később pedig to ábbtanulni, de nem szeretnék egy tescoban kezdeni ilyen jó szakmával főleg azért a pénzért nem amivel kiszurják az ember szemét. Egyébként nem kell nekem feltétlen villanytszerelni én csak egy türhető fizetést szeretnék és közben legalább egy kicsit szeretni amit csinálok. Az angol társalgási szinten megy, de nemnagyon van hirtelen ötletem, hogy mitévő legyek. Elterveztem nagyjából mindent de a 2 hetes határidő túl nagy bajba rakott.
2023. jan. 23. 19:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

-már nem-

elirtam bocsi

2023. jan. 27. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!