Lehetséges 2 héten belül elhelyezkedni 19 évesen villanyszerelő szakmával tapasztalat nélkül?
Simán. Egyszerűen profession-re beírod hogy villanyszerelő és leszűkítesz a térségedre. Facebookon érdemes felkeresni olyan csoportokat, amikben hasonló munkákhoz keresnek a vállalkozók embert. Pl. ha ezeket beírod a keresőb, csomó munkát láthatsz:
Villanyszerelő segédmunkás keres-kínál
Villanyszerelők állás keres-kínál!
Villanyszerelő állás keres-kínál
Villanyszerelő szakmai segítő közösség 2.0 (itt is szoktam látni álláshirdetést)
A 2 hetet pedig nem hiszem hogy komolyan gondolta, egyrészt pillanatnyi impulzus alapján mondta, másrészt próbál nyomást gyakorolni, a célját a kérdésből ítélve elérte vele. Ha azt mondja hogy 2 hónap, akkor még 2-3 hétig vagy 1 hónapig elülsz a semmin, mire észbe kapsz és tényleg elkezded a munkakeresést.
Lehetséges, max nem helyben.
Villanyszerelő segédként próbálkozz elsőre.
Pénzt ne nézd, meg anyáddal se foglalkozz!
Ne is mond el neki mennyit keresel, csak dobj oda mindehónapba egy 40-60 ezret aztán ennyi van.
Én hasonó korszakomban kerültem az utcára, aztán kocsiba léaktam egy évig, majd háromműszakoznom kellett gyárba mire meg bírtam venni egy mosókonyha wc ből átminősitett 16 nm-es lakásnak csúfolt lukat négymillióért, félig személyi kölcsönre...
Anyámmal vagy tíz évig nem álltam szóba emiatt.
Gondolom nem akarsz hasonlóan járni.
Velem már azóta fordult a világ, és több ingatlanom és autóm is van, de 10 év az 10 év, senki nem adja vissza.
Anyám meg maradt aki volt, lényegébe 40 éve ugyanazt csinálja, szóval nem vagyunk egy kategória nem is leszünk soha.
Melyik hónaptól keresnek inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!