3 műszakos munkarendet ti hogy bírjátok?
Vagy mi a trükkötök? Konkrétan gyárban dolgozok alapanyagösszekészítő pozícióban nem annyira rossz fizetésért.
Ha délelőttös vagyok akkor már 4:20-kor kelek, kb 15-re érek haza és semmihez nincs kedvem olyan kómás vagyok. Délután talán a legjobb de ott viszont kb délben indulok és 23-ra érek haza. Alszok 8-9-ig és így effektíve van kb 3-4 órám ami szabad.
Éjszakás műszakban 21-kor indulok és reggel 7-re érek haza. Alszok 14-ig, itt több időm szabad viszont fáradt vagyok.
Lehet ezt bírni hosszabb távon? Ismertek olyat aki 10-20 évet lenyomott így?
27F

A három műszakot huszonévesen lehet bírni pár évig. De sokáig nem érdemes csinálni, mert hosszú távon nagyon káros az egészségre, meg 30 fölött már nem is bírja az ember.
Én 23-27 éves korom között nyomtam. Délelőttösként reggel hatra utáltam bemenni, a délutánt szerettem, éjszakásban meg legtöbbször vagy aludtam, vagy filmet néztem, mert meló alig volt. De bőven elég volt ennyi, soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!