Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meg lehet szokni a 3 műszakos...

Meg lehet szokni a 3 műszakos munkarendet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelentkeztem egy állásra, ahol 3 műszakot kellene vállalni.

06-14, 14-10, 10-06-ig. Hetente váltakozva.

Leginkább az esti műszaktól félek, hogy reagálnék rá. Ti hogy bírtátok? Meg lehet szokni?

2016. máj. 4. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek olyan embert, aki egy hétig sem bírta. (És az is a délelőttös volt.)
2016. máj. 4. 18:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
1 nap után elegem volt az éjszakázásból
2016. máj. 4. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

embere válogatja.

én 12 óráztam 3 napig éjjel, 3 nap szabad, majd 3 nap nappal. 6-18ig, 18tól6ig. azt birtam, bár fura voltam hajnali fél 4kor reggelizni :D

szerintem mindenképp menj, vesztenivalód nincs. majd meglátod. rá kell jönni hogy és mikor jó pihenni. ha reggel 6ra mész, kb 4kor kelni kell, akkor este 9kor már alvás van.

ha éjszakás vagy, vagy reggel fent maradsz és csinálod a dolgod, majd délben lefekszel. vagy egyből lefekszel, és délután csinálod a dolgod. rá kell jönni, mindenkinek más a jó. hajrá, menni fog :)

2016. máj. 4. 19:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát igen...ja fél6-tól lenne reggel ami azt jelenti, hogy legalább 20 perccel előbb ott kell lenni. 5:10 körül kb. ha nem előbb, mert be is kell öltözni meg minden. Az azt jelenti, hogy fél 5-kor kéne kb. elindulnom. Gyalog tudok menni csak, esetleg biciklivel ha jó az idő. Fél 3 körül kéne kelnem...mert nem mindegy milyen lesz az idő és ha úgy alakul hogy gyalogolok akkor az 40-45 perc.....

Alvás szempontjából, én ha pl. bulizok egyet barátaimmal reggelig Pesten, akkor azt 2 hétig érzem XD XD Szóval 2 hétvégén pihenek 1 napot, mikor nem aludtam éjjel...XD

Hát majd meglátom, hogy lesz.

2016. máj. 5. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!