Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 200 nettó alatti fizetésből...

200 nettó alatti fizetésből hogy gazdálkodják ki emberek személyautó fenntartását?

Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 09:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon jó kérdés! Én is mindig azon gondolkodtam régebben, h az összes tanárnak hogy lehet, h van kocsija, amikor köztudott, h alig keresnek pénzt.
2023. jan. 23. 09:51
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
Hát úgy, hogy minden másra összesen csak annyit költenek, hogy beleférjen mellé az autó is.
2023. jan. 23. 09:52
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
ésszerűen sehogy
2023. jan. 23. 09:53
 4/13 anonim ***** válasza:
46%

Szervízre nem költenek, használják amíg ki nem esik a kereke.

Utána próbálják úgy lesúlyozni, hogy 3 kerékkel is elmenjen.

2023. jan. 23. 10:01
 5/13 anonim ***** válasza:
84%

"h az összes tanárnak hogy lehet, h van kocsija"

ne aggódj, akik most kezdik a tanári pályát, azoknak már nincs.

2023. jan. 23. 10:17
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem vagy a párjuk gazdag, vagy munka mellett prostituáltak, vagy nem tudom. De én nettó 400-ból se tudnék autót fenntartani. Csak ebben a hónap 50 ezer a kötelező, 40 ezer az olajcsere, 80 ezer az üzemanyag. 200 ezres fizuból nem lehet autót fenntartani, csak ha nem eszik és nem fűt az illető.
2023. jan. 23. 10:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy nem tartják karban, mennek vele amíg gurul.
2023. jan. 23. 11:02
 8/13 anonim ***** válasza:
43%

-örökölt ingatlan

-pár aki eltartja/segít anyagilag

-szülői segítség

-karbantartàs elhanyagolása

-minimál életmód

2023. jan. 23. 11:29
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha nem kell albit/hitelt fizetni akkor megoldható.

4 éve még csak 160-at kerestem és egy 10 éves skoda fabiát simán fenn tudtam tartani. Persze szülőkkel laktam.

Most albérlet mellett keresek 280-at és így már azért necces, hogy az üzemanyag és kaja árak is az egekben.

2023. jan. 23. 12:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Akiket én ismerek, és valóban ennyi fizetésből tartanak fenn egy autót (tehát nem úgy hogy van mellett maszek, vagy két fizetésből tartják fenn a család egyetlen autóját), azok közül senki sem piaci áron szervízelteti az autót hivatalos szervízben, hanem otthon megpróbál megcsinálni amit csak tud és/vagy sógorkomahaver alapon jóval a rendes óradíjak alatt szervízelik neki. És persze általában csak akkor nyúlnak hozzá bármihez ha már nagyon muszáj, nem akkor amikor normálisan cserélni kellene.
2023. jan. 23. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!