Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Teljes munkaidőben dolgozók...

Teljes munkaidőben dolgozók hogyan oldják meg, hogy munka mellett elintézik a dolgaikat?

Figyelt kérdés

Tudom hülyén hangzik a kérdés, nem igazán tudtam konkrétan megfogalmazni, de itt jobban elmagyarázom.

Szóval 20 éves mérnök hallgató lány vagyok, következő héten kezdek gyakornokként egy multinál. A munkaidőm 8-16:30-ig tart majd, heti 4 napot kell mennem, aminek örülök, mert így lesz szabadnapom heti 1.

Hamarosan mennem kell személyi igazolványt újítani, fogorvoshoz, kozmetikushoz és fodrászhoz is. Ezeket a dolgokat csak és kizárólag azért tudom elintézni, mert lesz hétköznapi egy szabad napom. Egyik tevékenységet sem tudnám elvégezni ha főállásban dolgoznék 8-16:30-ig, hiszen a 16:30 az kb 17:00 mire kikapcsolod a monitort és kibattyogsz a főkapuig.

A fentebb említett dolgok azért valljuk be, hogy igen csak alap dolgok, tehát iratok elintézése, fogászat stb. A kozmetikus nyilván nem létszükséglet, de nekem sajnos problémás a bőröm, szeretek igényesen kinézni ezért havonta ha tehetem eljárok kezelésre, a fodrász ugyan ez kb 6 hetente járok tőfestésre.

Tehát a kérdésem, aki irodán dolgozik 8:00-16:30 ig kb és H-P-ig, ti hogyan oldjátok meg, az apró-cseprő dolgaitok elintézését? Nyilván vannak elengedhetetlenül fontos dolgok, meg nyilván van olyan, hogy esztétika. Ti le mondtok fodrászról, pillásról, körmösről stb? Vagy ilyen esetben van lehetőség előbb elkérni magatokat, vagy szabit vesztek ki egész napra ezek miatt? :/

2023. jan. 23. 08:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja és az évi 1 hét ügyintézős szabi az alap, de ahogy elnézem idén minimum 2 kéne.
2023. jan. 23. 13:27
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
Gondold el amikor gyereked lesz és vinni-hozni kell, szülői megbeszélés du 3-kor, mert tanárnéni szalad haza, zeneiskola, sport, különórára vinni és ezeket minden nap/héten. Aztán megszületik a második :) Nem a kozmetikus lesz az első.
2023. jan. 24. 13:05
 13/13 anonim ***** válasza:
72%
En probalnék homeofficos melót találni,legalabb heti pár napban. Nagyon sok időt számít az, hogy nem kell azadott napon a munkahelyre készülődni, meg hát nincs utazási ido sem.
2023. jan. 27. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!