Teljes munkaidőben dolgozók hogyan oldják meg, hogy munka mellett elintézik a dolgaikat?
Tudom hülyén hangzik a kérdés, nem igazán tudtam konkrétan megfogalmazni, de itt jobban elmagyarázom.
Szóval 20 éves mérnök hallgató lány vagyok, következő héten kezdek gyakornokként egy multinál. A munkaidőm 8-16:30-ig tart majd, heti 4 napot kell mennem, aminek örülök, mert így lesz szabadnapom heti 1.
Hamarosan mennem kell személyi igazolványt újítani, fogorvoshoz, kozmetikushoz és fodrászhoz is. Ezeket a dolgokat csak és kizárólag azért tudom elintézni, mert lesz hétköznapi egy szabad napom. Egyik tevékenységet sem tudnám elvégezni ha főállásban dolgoznék 8-16:30-ig, hiszen a 16:30 az kb 17:00 mire kikapcsolod a monitort és kibattyogsz a főkapuig.
A fentebb említett dolgok azért valljuk be, hogy igen csak alap dolgok, tehát iratok elintézése, fogászat stb. A kozmetikus nyilván nem létszükséglet, de nekem sajnos problémás a bőröm, szeretek igényesen kinézni ezért havonta ha tehetem eljárok kezelésre, a fodrász ugyan ez kb 6 hetente járok tőfestésre.
Tehát a kérdésem, aki irodán dolgozik 8:00-16:30 ig kb és H-P-ig, ti hogyan oldjátok meg, az apró-cseprő dolgaitok elintézését? Nyilván vannak elengedhetetlenül fontos dolgok, meg nyilván van olyan, hogy esztétika. Ti le mondtok fodrászról, pillásról, körmösről stb? Vagy ilyen esetben van lehetőség előbb elkérni magatokat, vagy szabit vesztek ki egész napra ezek miatt? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!