A dolgozó lakosság hány százaléka kereshet bruttó 1 millió felett?
Figyelt kérdés
2023. jan. 22. 21:19
1/11 anonim válasza:
Alapbert vagy teljes kompenzaciot tekintve? A zsebbe kapott jovedelmet is szamolva, vagy csak a hivatalosat?
2/11 anonim válasza:
Vállalkozói jövedelem számít?
Ha igen, 10-15%ot mondanék
3/11 anonim válasza:
%-ban szerintem elég kevés, de az a baj, hogy ebben benne van a kicsi eldugott faluban közmunkásos is, tehát ha esetleg 10-20% lenne az sem nagy szám.
Szerintem sokkal jobb azt nézni, hogy mire elég ez a pénz.
Ez a "Jobb vagyok az emberek 90%-nál" nem éppen megnyugtató egy ilyen országban. :D
4/11 anonim válasza:
Mindenki. Komolyan van olyan, aki ennél kevesebbet keres? Kizártnak tartom, én nem ismerek ilyet egyet sem.
6/11 anonim válasza:
1m brutto kb pesten a letminimum fenntartasara eleg.. nem jellemzo a megyeben ez alatt keresni bruttoban kulonben ehen halsz
7/11 anonim válasza:
Junior szinttol felfele kb mindenki, tehat ugy 80 szazalek. Ha az IT-n kivuli trogereket / droidokat is beleszamolom akkor valamivel kevesebb, bar ezt a reteget 2023-ban mar nem sorolnam a dolgozo, ertekteremto kategoriaba.
8/11 anonim válasza:
#6 br 1 milla/ fő létminimum? Hol?
Én 5-10% ra tippelnék. Mondjuk az hogy bruttóba megkeresel ennyit az nem jelent még semmit, főleg nem egy vállalkozásnál ahol magadak a költségek is
9/11 anonim válasza:
Szerintem mindenki.
Ismerősök között nincs aki alatta keres.
10/11 anonim válasza:
Kb 6-8%, de ebben a vàllalkozók nincsenek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!