Próbaidő alatti felmondás újra?

"Kaptam felmondó papírokat és felvételit is az újhoz, amibe beleírtak 30 nap próbaidőt."
Tehát az előző munkáltatónál a munkaviszonyod megszűnt, a mostani munkáltatónál áll fenn a munkaviszonyod, ahol van 30 nap próbaidőd.
A 30 nap alatt indoklás nélkül felmondhatod a most élő munkaviszonyodat, ami azonnali hatályúnak fog minősülni, tehát még aznap a munkaviszonyod is meg fog szűnni.
Csak szólok:
MINDIG írásban mondunk fel! Törvény írja elő. A felmondás közlésének napja (munkáltatónak történő írásbeli átadás napja) határozza meg, hogy a munkáltatónak milyen kötelezettségei vannak még, és milyen határidőkhöz kell tartania magát.
Köszönöm mindenkinek! Akkor nem kell tartsak ettől.
#3 Sajnos ez nem volt papírra levetve, a szerződésben sincs. Én voltam hülye, hogy ezt nem kértem írásban. 24-es beosztásban vagyok, akkor váltottak könyvelőt és a "mindent tisztán akarunk" címszóval hiszékeny módon gondoltam, hogy ez így is lesz, ahogy mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!