A McDonald's-ba, a KFC-be vagy a Burger King-be mekkora eséllyel vesznek fel olyan munkavállalókat, akiknek nincs releváns munkatapasztalata? Illetve milyen hamar bírálják el a beküldött álláspályázatokat?
Kb két hét alatt felvesznek ha kell ember, de még próbaidő alatt el is menekülsz.
A felvételi alatt végig udvariasak, emgy a beetetés, a fenekedet kinyalják, talán még a közvetlen kollégák is az első hónapban, a másodikban meg már azon kapod majd magad, hogy állandóan rád jut a leggázabb meló, a hűtőpakolás, a csatornatakaritás, a wc pucolás, sütőolaj csere.
Mások meg rajoskodnak a kasszába meg beszélgetnek ha nincs vendég, konyhán meg tömik a fejüket...
Harmadik hónapba már csak értelmetlen utasitásokat kapsz majd, törölgessél 5 percenként, meg irkálj mindenféle hülye doksit, állandóan a sztenderdekről kérdezgetnek vizsgáztatnak ha van 5 perced, hogy levegőt vegyél.
Meg kb minden héten megkérdezi majd valaki a "körből", hogy ugye szeretsz itt dolgozni?
8 órán át egymás arcába fogtok vigyorogni megállás nélkül, munkaidő után meg köszönés nélkül mennek el melletted a kollégák
:D
#2: Örülök, ha van munkám, szeretek dolgozni. :P
Hűtőpakolás, csatorna takarítása, WC-pucolás, sütőolaj csere... Nem hangzik rosszul, volt már gázosabb melóm is. Legalább tudom milyen munkákat vállaljak el, hogy maradhassak míg szeretnék és "fontos/hasznos" lehessek nekik. :D
#3: Volt olyan munkahelyem, ahol kérdés/kérés nélkül mondtam, hogy szeretek ott dolgozni és akár ingyen is csinálnám azt a munkát, sőt, még túlórát is vállaltam volna [azzal pattintottak le, hogy nem "tudnák elkönyvelni"], mégis simán kirúgtak próbaidő alatt.
#4: Anno suliban volt már szerencsém megszokni ezt a szituációt.
Hát te tudod...
Nekem volt szerencsém annó állandós dolgozóként a blahán amíg még megvoltak azok a napernyők (kb: 2 ezres évek vége), az ablakok felett, azokról galambszart mosni.
A diákmunkások meg ott röhögtek rajtam a közel dupla annyi órabérükkel.
Egyébként a Katz Petra is melózott ott diákként, párszor egy műszakba voltam vele, volt hogy adott cigit.
Előző vagyok, bocsi lehet neked nem ond semmit ez így, nem aza korosztály lehertsz.
Félbevágott esernyő alakú piros sárga nejlon napvédő volt a blahán régen az ablakok ívelt felső része előtt, és kb hetente vastagon teleszarták a galambok. A Petra meg ma már színésznő (Gálvölgyi Show, Mi kis falunk, Színházi darabok stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!