Gyárban (gyártósoron) vagy gyorsétteremben (pl. Burgerking, McDonald's) jobb dolgozni?
Gyár. Dolgoztam Mekiben, borzalmas volt, rengetegszer sírva mentem haza. Pörögni kell egész nap, 3-4 ember munkáját végzed egyszerre, kb 0 pihenőidő. Beosztási kérelmet hiába írsz, nem úgy osztanak be és nem lehet előre tervezni, nálunk pl hetente rakták ki a beosztást. Minden hétvégén dolgoztam. Eleinte betartották, hogy havi egy szabad hétvége, aztán egy idő után már az se volt. Volt, hogy 6 napot mentem egyhuzamban, volt 1 szabadnapom és mentem megint 6 napot. Volt olyan is, hogy délutános voltam, este 10-kor végeztem, és reggel 6-ra vissza kellett mennem.
Soha többet.
Burgerkingben dolgozom és semmi bajom a munkával.
Dolgozni kell és minimálisan alkalmazkodni.
Ha akarsz hétvégén dolgozni oda mész ahol akkor nagy a forgalom, ha nem, oda ahol annyira nem, és így meg van oldva ez a kérdés is...
Pörögni kell, de felvidít a környezet, kivéve ha munkahely szempontjából egy ocsmány helyen dolgozol, de az látszik is már állasinterjún.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!