23-28 év közöttiek! Mennyi idő alatt tudtok 30-40M Ft közötti összeget megtakarítani?
Itt a gyakorin mindenki milliomos
🤣
Ezt a témakört nyilván az látogatja többnyire, akinek van pénze.
Ahogy az állatok, gyerekvállalás, kocsik témakört is az nézi többnyire, aki érintett..
Jelenlegi fizetésemmel soha, arra se elég hogy az adósságaimat időre fizessem, minden hó végén pár tízezer mínuszban vagyok, személyi kölcsönön gondolkozok, hogy a következő fizetésemelésig nyugodtabban alhassak.
Viszont, ha már fizetésemelés, senki se mondta, hogy jövő ilyenkor is ugyanennyit kell keresnem. Célom a mai reálértéken vett 1,5 M-s fizetés, 2-3 éven belül. Abból azért 3 év alatt össze tudnék spórolni 30 M Ft-ot is, amit akár tovább is tudnék forgatni.
Hálás vagyok a kérdezőnek amiért kiirta ezt a kérdést. Eddig leginkább az adósságaim miatt akartam fizetésemelésre hajtani, de ez a 30 guriga önmagában is inspiráló. Köszi kérdező!
35, F, multispénzügy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!