Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak én utálom a munkámat?...

Csak én utálom a munkámat? Miért nem tudom magam rávenni hogy levelezőn tovább tanuljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok, biztonsági őrkent dolgozom egy ideje, van hogy teljesen feleslegesnek érzem a munkámat mert van olyan nap hogy egész nap semmit sem csinálok.

Tudom hogy több van bennem mint hogy ezt csináljam, érettségim van szakmám is amit a rossz fizetés miatt ott hagytam és jöttem ide mert itt valamivel többet keresek.

Mindig is tovább akartam tanulni, volt egy időszak hogy készültem nyelvvizsgára, emelt érettségire, de abba hagytam az egészet. Konditerembe is járok jól is nézek is ki valahogy múltkor egy hölgy (36éves) is mondta nekem a terembe, majd mikor megkérdezte hogy mivel foglalkozom és elmondtam hogy biztonsági őr vagyok látszott rajta hogy lenéz e miatt. Persze szoktunk beszélgetni mindig a terembe azóta mióta megszólított, de ez valahogy kicsit bennem maradt.

Tudom hogy több van bennem, de egyszerűen nem bírom magam rávenni a tanulásra hogy többre is vigyem, pedig elég jól fog az agyam. Mit csináljak valaki van hasonlóképpen?

2023. jan. 12. 20:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Előbb döntsd el mit szertnel. Én is biztonsági őr vagyok egy elég jó helyen,de van masodállásom.

Mindenkinek van másodállása, senki nem csak ebből él.

Van olyan kolléga, aki tanul, nagyon fiatal meg, 22 éves azt hiszem, de ő csak ezért őrködik, hogy tanuljon vagyis régebben ezért őrködott. Aztán mellékállásban is volt neki melója, meg tanult :D Csak iratkozzon be suliba és majd lesz valahogy.

A srác most ingatlanozik és azóta nagyon sokat keres, új Mercivel jött legutóbb dolgozni, könyörögtunk neki h ugorjon be mert sokan betegek voltak , szóval mindent el lehet érni.

Persze van olyan 30-as kolléga is akinek így tökéletes az élet elvan és nem is akar változtatni az életen.

2023. jan. 12. 21:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Persze a vállakozás kockázatos de tanulni tudsz. Vagy egy olyan mellékállást nézni ami ettől Jobb
2023. jan. 12. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent számodra, hogy nem tudod rávenni magad a tanulásra? Mi akadályoz meg benne? Miért gondolod, hogy jól fog az agyad, ha képtelen vagy koncentrálni valamire és megtanulni?
2023. jan. 12. 22:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"Miért nem tudom magam rávenni hogy levelezőn tovább tanuljak?"

Mert nem utálod eléggé.

2023. jan. 13. 04:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem utálod eléggé plusz lehet neked elég az a pénz.

Amikor örködtem én is a tanulás miatt maradtam csak. Nem mondom, hogy utáltam és nagyon jó helyen voltam, de kevés volt a pénz meghát nem akartam azt csinálni életem végéig.

Sokkal egyszerűbb ilyen munka mellett tanulni, ha jó helyen vagy, mint, ha mindennap kéne dolgoznod.

Mindennap munka plusz suliba is járok és készülni kell a májusi vizsgára, illetve szeretnék rá feküdni a nyelvekre meg barátnőmmel is sokat szeretnék lenni. Bár fiatal vagyok (24) de az időm nekem is véges, szóval én a helyedbe kihasználnám tanulásra az örködést.

2023. jan. 13. 05:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Én is 24 éves vagyok, szeretnék tovább tanulni és vinni valamire az életben, de megpróbálom rávenni magam mert ez nem mehet így tovább.
2023. jan. 13. 07:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos hogy lenézett a nő.

Te érzed cikinek és ezt az ember észreveszi. Egyébként meg nem rossz melo az csak kevés a fizu sajnos.

2023. jan. 13. 11:20
 8/10 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Miért pont levelező amúgy? És azon belül milyen szak?

Miért nem tanulsz ki valamilyen szakmát?

2023. jan. 13. 12:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Mert munka mellett akarom csinálni.
2023. jan. 13. 15:56
 10/10 anonim ***** válasza:
7-esnek igaza van.
2023. jan. 13. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!