3 éves gyerek mellett, ki milyen munkát tudott találni?
Júniusban tölti a 3 évet a kislányom és újra vissza kell mennem dolgozni mert ovikoteles lesz. Gyerek előtt eddig 4 munkahelyem volt abból az egyik kozfoglalkoztatás.
2 és fél évig dolgoztam egy kormányhivatalban de nem vettek fel rendes beosztásba így elküldtek. Dolgoztam utána operátorkent egy cégnél de nem tetszett így hamar felmondtam. A következő cégnél vtam sok ideig adminisztrácios munkán de végül elküldtek leépítések miatt. Végül egy bölcsibe kötöttem ki ami a szakmám is de mivel próbaidő alatt lettem várandós elküldtek. Szóval nincs biztos helyem ahová visszamehetnék és a szakmámban se voltam vmi jó. Milyen munkákat nézegessek ahol figyelembe veszik hogy van egy ovis gyerekem? Eleinte 4 vagy 6 órába szoktak dolgozni szülés után a nők?
4 vagy 6 óraban akkor, ha neked elég az a pénz, és találsz olyat.
Én 2 éves korában mentem vissza, de engem visszavett a régi helyem, vezetői pozíció,eleinte 6 órában 1 évig, de aztán kiharcolták, hogy 8.30tól 16-ig legyek már bent.
Neked nem túl sok válogatási lehetőséged van a leírtak alapján.
Hol laksz? Bolti munka?
Vagy az ovi ahova megy ott munka? Az lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!