Közgazdász diplomával mennyi idő elérni a nettó 1 milliós fizetést vidéken?
Figyelt kérdés
Venni akarok egy kádárkockát.2023. jan. 9. 23:10
11/13 A kérdező kommentje:
Most pl láttam egy álláshirdetést, kontrollert keresnek 2 év tapasztalattal bruttó 1 millióért.
2023. jan. 11. 03:45
12/13 anonim válasza:
Azért manapság a nettó 1 milliós fizetést nem olyan lehetetlen elérni, nyilván ehhez vidéki nagyváros közelében kell élned vagy egy vidéki agrárcég/gyártócégnél dolgozni. Kelet-Magyarországon is simán elérhető, példának okáért Kisvárda mellett ott van a Master Good, szerintem 6-7 évet lehúzol ott és kiemelkedsz minden szempontból, akkor már simán kereshetsz ennyit vagy többet. Igazából itt tényleg annyi a lényeg, hogy tudásban és teljesítményben legyél jobb mint a többiek.
13/13 anonim válasza:
Közgazdászként azert nem lehetetlen. Persze kell hozzá jópár év tapasztalat. De úgy szerintem akár itthon is elerhető bruttó 1 millió persze havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!