Miskolcon most melyik gyárban érdemes szalag munkásként dolgozni. Tudom droid munka de ha nincs más???

Engem kicsit felvillanyozott a dolog. Külföldről jöttem haza én is, igaz fiatalabban 40vagyok. Szakmába nem dolgoztam szintén, viszont szerettem külföldön élni. Nálam nehéz bármi értelmes munkát is találni azzal a raktári tapasztalattal, amivel targoncazni se kellett. 11es hez az emberek mentális állapota nagyrészt nem az egyszerű munka teszi olyanná amilyen. Műszakvezető is voltam meg szociologiát is tanultam. A fizetés egy fontos része a dolognak, de például a műszak beosztás is számít, hogy tud pihenni, mennyire tudja magát az ember képezni, hogyan bánnak vele, mennyire pozitív a jövő képe, és milyen az oktatás. Máshol is vannak ahol egyszerű munkafolyamatokat végeznek az emberek, akár diplomával. A legnagyobb probléma a pihenés hiánya, a túl órák, és a műszak beosztások is. Zombi emberek, csak az alap szuksegleteiknek élnek. Mióta állandó jelleggel 03 30kor kelek sokat romlott rengeteg képességem, itthon azért a diplomások nagyrésze is alul képzett és nem ért dolgokat.
Olyan cégeket érdemes keresni, akik ritkán hirdetnek. Vannak olyanok de nem könnyű utána járni, a másik elég félő a toxikus munkahely is. Egy nyugati országhoz képest sokszor a diplomás réteg is sok esetben a nyugati segéd munkás réteg alatt képes gondolkozni, mert más környezetben szocializálodott, így mentalitásba és hozzá állásba is alatta teljesít.
Sajnos ugyanolyan nehéz mostanság az állás keresés mint 2008ba meg hát kinek milyen iskolája van az annyira nem szamit, 20 évig én se dolgoztam a szakmába és szerintem már nem is fogok.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!