Miskolcon most melyik gyárban érdemes szalag munkásként dolgozni. Tudom droid munka de ha nincs más???
Figyelt kérdés
2023. jan. 9. 09:49
1/13 anonim 

válasza:

Takatáról hallottam hogy jó hely.Boschban bérmunkások vannak akik minimálbér ért dolgoznak.
2/13 anonim 

válasza:

Takata lol. Volt öt éve. Joyson.
Egyébként egyértelműen a Joyson fizet a legjobb Miskolcon. Ha picit mennél kintebb, akkor a Hell Szikszón, meg a MOL Tiszaújvárosban ami hozza ezt a szintet még.
3/13 anonim 

válasza:

Akkor Joyson, bocsánat :D. Boschnál lényeg hogy jobb.
4/13 anonim 

válasza:

Miskolc tele van szar gyárakkal.
5/13 anonim 

válasza:

Bosch jó hely, keresztapám ott melózott több évig, szerette és a fizu is jó volt.
7/13 A kérdező kommentje:
A kérdésem azért tettem fel, mert mint mindenki én is nagyon nehéz helyzetben vagyok: 60 éves vagyok most jöttem haza Németországból, ahol legutóbb mint idősgondozó dolgoztam, de belefáradtam lelkileg... Egyébként gépészmérnök vagyok, de nem a szakmámban dolgoztam és kétségbeesetten próbálok valamit találni, hiszen 65 éves koromig dolgoznom kell és szeretnék is de mit???
2023. jan. 9. 18:58
8/13 anonim 

válasza:

Nézz utána ezeknek mit szólsz hozzájuk:
SEGA
PATEC
SHINWA
REMY
9/13 anonim 

válasza:

Boschba ne, csak ha tényleg nagyon kell a pénz.
Ha vállalod akkor Tiszaújvárosban a MOL ami jól fizet.
Esetleg még a Joyson. Viszont sok helyen keresnek gépészmérnökot. Gyárakba is.
10/13 elistvan 

válasza:

A REMY-nem bezárt tavaly 8-as?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!