Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tennél ha egyik napról a...

Mit tennél ha egyik napról a másikra dupláznák a fizetésedet?

Figyelt kérdés
2023. jan. 8. 06:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Beruháznék egy egész tálcás tojásra.

Viccet félretéve 100%-os emelést min. 200%-os inflációnál adnak!

2023. jan. 8. 12:13
 12/21 A kérdező kommentje:
Hatos igen nálam is ez volt azzal a különbséggel hogy a fizetésem fele veszélyességi pótlék volt így csak 25% emelés lett a vége s tíz évig annyi is maradt..
2023. jan. 8. 13:24
 13/21 A kérdező kommentje:

A többiek írásait nem tudom értelmezni a dupla fizetést - mifelénk legalábbis - feltelekhez kötik, így tárgyalás előzi meg pl. új pozíció, ami pl

új, más munkákkal jar, esetleg tanulásssal így nem valószínű hogy fogalma sincs az embernek hogy miért emeltek legfőképpen az nem túl életszerű hogy arról nincs fogalma hogy a plusz pénzért mit várnak el tőle.

2023. jan. 8. 13:28
 14/21 anonim ***** válasza:

"a dupla fizetést - mifelénk legalábbis - feltelekhez kötik"

Es ugy gondolod mindenki tifeletek dolgozik?

2023. jan. 8. 13:53
 15/21 A kérdező kommentje:
És merre laksz? Mert akkor oda költözzöm feltételek nélküli dupla fizetésért.
2023. jan. 8. 16:11
 16/21 anonim ***** válasza:
#13: akkor viszont nem tudsz kérdést feltenni. A kérdés arról szólt, hogy egyik napról a másikra, most meg azt magyarázod, hogy vannak előzményei. Melyik verzióra vagy igazából kíváncsi? A kérdésre válaszoltunk, ha a második verzióra vagy kíváncsi akkor elmondom azt is.
2023. jan. 8. 17:37
 17/21 A kérdező kommentje:
Előzmenyek után egyik napról a másikra.
2023. jan. 8. 19:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát, k.rvára örülnék neki. Először is megkajálnék rendesen, de tényleg azt, amit szeretek, vennék egy üveg üdítőt is!
2023. jan. 8. 20:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Nagyon örülnék. Utána másik albérletet keresnék a jelenlegi sz@r helyett.
2023. jan. 8. 21:11
 20/21 anonim ***** válasza:

#17: Ha vannak előzmények, akkor az nem egyik napról a másikra. Ha vannak előzmények, mint pl. egy képzés vagy tanfolyam akármi, akkor előre tisztázva van, hogy milyen feltételekkel történik a képzés.

Pl. én így csináltam MSc képzést. Meg volt beszélve előre, hogy mire számíthatok utána, és mit vállalok én

2023. jan. 8. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!