Milyen üzletbe kezdjek 16 évesen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
16 éves fiú vagyok, szeretnék hozzátok fordulni ötletekét van 850000 ezer forintom és valami üzletben szeretnék kezdeni amin pénz van,én az autó fel vásárlásokon gondolkodom és tovább adni más árba stb, szerintetek mi lenne a legjobb?!
2023. jan. 7. 17:05
11/21 A kérdező kommentje:
8 valamit félre értesz szerintem milyen telephely engedély?meg autoszerlo végzettség mi köze ehhez? Nem cegel akarom xdd
2023. jan. 7. 19:28
12/21 anonim válasza:
Lehet jobban járnál robogókkal, kevesebb az adminisztráció. Megveszed, kivakarod, eladod drágábban.
13/21 anonim válasza:
“ 8 valamit félre értesz szerintem milyen telephely engedély?meg autoszerlo végzettség mi köze ehhez? Nem cegel akarom xdd”
Akkor hogy akarod? Feketén? Sok sikert!
14/21 A kérdező kommentje:
13
Egyenlor igen
Köszi!
2023. jan. 7. 23:13
15/21 A kérdező kommentje:
12
Nem rossz ütlet köszi!
2023. jan. 7. 23:13
16/21 anonim válasza:
Ez kevés üzletelni. Vegyél 1 jó gépet, tanulj meg programozni, aztán kitalálsz vmit, amit megvalósítasz és meggazdagodhatsz.
17/21 veterán vas válasza:
Nem ártana pontosítani, mert a kérdésben 850000ezer szerepel, ami "innen nézve" tényleg 850 millió.
Most akkor mennyi?
18/21 anonim válasza:
850 ezernek akartad irni, vagy 85 ezernek?
19/21 anonim válasza:
hülye vagy, remélem megbasznak többre hogy feketézel
20/21 veterán vas válasza:
Ezt is írhattad volna:
16 éves vagyok. Az a kérdés, mihez kezdjek, ha sem dolgozni, sem továbbtanulni nem akarok?
(van egy kis pénzem csak nem tudom pontosan leírni hogy mennyi)
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!