Milyen üzletbe kezdjek 16 évesen?
Sziasztok!
16 éves fiú vagyok, szeretnék hozzátok fordulni ötletekét van 850000 ezer forintom és valami üzletben szeretnék kezdeni amin pénz van,én az autó fel vásárlásokon gondolkodom és tovább adni más árba stb, szerintetek mi lenne a legjobb?!
Egy kis zöldfülű taknyos gyerek vagy! Kosd le a lóvét hadd kamatozzon! Minden “üzleteles” számlaköteles te meg ugye 18 éves korod után leszel szlaképes.
Különben is ki venne egy kis srácról autót? Neked meg a suliban van a helyed!
Amúgy ha így gondolkodsz és ezt itt kérdezed az tuti h ezt a lóvét úgy el fogod bukni h -850 rongytól is több tartozásod lesz!
850 millóból egész életedben elélsz, szóval no para :)
Ha esetleg még a számokat sem ismered, akkor meg tessék még tanulni
4
El írtam de neked jó unalmas lehet az élted hogy egy ilyenert is bele kötsz valakiben, szánalmas tesó
Ha ott van bátyád, aki még ráadásul keni vágja is a témát, akkor mi szükség van itt ránk szánalmas idiótákra?
Oda adod neki a tőkét, aztán hajrá forgassa. Az adózás részét úgy is csak az ő nevén lehet megoldani, mert te 18 év alatt nem fogod tudni.
8
Igaz csak gondoltam ajánlanak valami jó otleteket de úgy ahogy te mondod idióták {nem mindenki xd}
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!