Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Visszamennétek? Szerintetek...

Visszamennétek? Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

5 évig voltam kamionos de amikor volt egy majdnem halálos balesetem abbahagytam és biztonsági őr lettem. Mostanában azon gondolkoztam h vissza kéne menni kamionozni mert nekem ez így szar. Nincs feleségem, gyerekem csak egy barátnőm akivel külön élünk. Most pont szüksége van valakinek egy sofőrre lehet h érdekelne. Nem tudom eldöntetni. Szerintetek?

27/F

2010. okt. 2. 16:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj vissza. Ha a penz is jo, akkor meg foleg.

Ha nem mennel, lehet h megbannad.

2010. okt. 2. 16:52
 2/11 anonim válasza:
100%

Elgondolkodtató...

Én szerintem visszamennék óvatosan kamionozni :)

mert végül is ezek közül egyik munka se egy életbiztosítás. Mondjuk a többi se.

Megkérdezhetem h mi történt?

2010. okt. 2. 16:54
 3/11 anonim válasza:
100%
Mármint a baleset
2010. okt. 2. 16:55
 4/11 A kérdező kommentje:

Kicsit jobb volt a fizetés, a társaság is jobb volt. Csak az h ha visszamegyek és össze akarunk házasodni meg gyereket csinálni akkor romlana a kapcsolat.

Amúgy az autópályán voltam és nem volt szalagkorlát mögöttem jött egy másik kamion ami nekem jött és együtt bementünk az árokba.

2010. okt. 2. 17:02
 5/11 anonim válasza:
100%
Menj,sokkal jobb állás,mint az örködés.Gondolom pénzben is.Légy ovatos,kipihent legyél ha utnak indulsz.5év alat azért biztos szereztél már rutint.Ha meg ugy áll a dolog,hogy család meg minden,még lehetsz őr.
2010. okt. 2. 17:03
 6/11 anonim válasza:
100%

Az nem jó :S

vigyázz magadra

16:54 voltam

2010. okt. 2. 17:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
szia.itt ülök a kamionba sibiu-ba.várom a hétfői lerakót.szerencsére találtam ingyen wifi-t.namármost.ha te úgy érzed hogy szívesen csinálod,értesz is hozzá akkor miért ne csinálnád.vedd figyelembe,mennyit keres egy biztonsági őr,és mennyit egy kamionos.írod hogy lenne egy állás.az kevés.20 közül kell választani,mert nagyon leromlottak a dolgok.mindenki át akar baszni ebbe a szakmába.mielőtt elszegődsz nagyon káderezd le a céget.időbe fizetnek?mennyi túlhajtást várnak el stb.sok szerencsét.
2010. okt. 2. 17:23
 8/11 anonim válasza:
100%

Ismerek olyant, aki kamionozik család mellett és olyant, aki kamionos gyereke (már felnőtt), és jól megvan a család és ez a fajta munka együtt. Ha szeretitek egymást, kitart melletted, ha tönkremegy a kapcsolat, akkor nem emiatt fog.

Csinálj olyan munkát, amit szeretsz, pláne, ha azzal jobban is keresel és jobban is érzed magad benne.

Nincs olyan munka, ami 100%-ig biztonságos, és ha ez megnyugtat, én gyalogos vagyok, és nagyon figyelnem kell a zebrákon még lámpa mellett is, mert nem egyszer rajtam múlt, hogy nem ütöttek el, amikor nekem volt elsőbbségem.

2010. okt. 2. 17:30
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
navigaator, én elhiszem, hogy viszonylag tűrhetően fizet ez, csak tudod valahol szánalmas, mikor egy magyar ember Nagyszebent Sibiu-nak hívja. Hát, az útjelző táblák ebben bizony nem segítenek...
2010. okt. 3. 07:20
 10/11 anonim ***** válasza:
A férjem kamionos. Nem sokat van itthon, de már megszoktuk. És állitom jobb a kapcsolatunk, mint sok párnak akik minden nap találkoznak. Már a kapcsolatunk kezdetétől igy volt. Lehet ezt szoktam meg. Persze van, hogy nagyon hiányzik, hogy nincs itthon és mindent nekem kell elintéznem, de minden megoldható. Viszont anyagilag sokkal könnyebben vagyunk. Nekünk egy gyerekünk van és most szeretnék másodikat. A barátnőm férje is kamionos és nekik 3 fiúk van. Ők is tökéletesen megvannak. A gyerekek jól neveltek és kiegyensúlyozottak. A férjem nagyon szeret kamionozni, nem hagyná abba. Én mondjuk néha idegeskedek, mert féltem. Ahogyan az egyik válaszoló írta, utánna kell érdeklődni nagyon a cégnek, ahova menni szeretnél, mert tényleg sok lehúzás van pár cégnél. Főleg magyarországon. Volt olyan cég, aki ki sem fizette. Férjem most osztrák cégnél van, itt napra pontosan és fillérre pontosan kapja a fizetését.
2010. okt. 3. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!