Visszamennétek? Szerintetek mit csináljak?
5 évig voltam kamionos de amikor volt egy majdnem halálos balesetem abbahagytam és biztonsági őr lettem. Mostanában azon gondolkoztam h vissza kéne menni kamionozni mert nekem ez így szar. Nincs feleségem, gyerekem csak egy barátnőm akivel külön élünk. Most pont szüksége van valakinek egy sofőrre lehet h érdekelne. Nem tudom eldöntetni. Szerintetek?
27/F
Szerintem menj vissza. Ha a penz is jo, akkor meg foleg.
Ha nem mennel, lehet h megbannad.
Elgondolkodtató...
Én szerintem visszamennék óvatosan kamionozni :)
mert végül is ezek közül egyik munka se egy életbiztosítás. Mondjuk a többi se.
Megkérdezhetem h mi történt?
Kicsit jobb volt a fizetés, a társaság is jobb volt. Csak az h ha visszamegyek és össze akarunk házasodni meg gyereket csinálni akkor romlana a kapcsolat.
Amúgy az autópályán voltam és nem volt szalagkorlát mögöttem jött egy másik kamion ami nekem jött és együtt bementünk az árokba.
Az nem jó :S
vigyázz magadra
16:54 voltam
Ismerek olyant, aki kamionozik család mellett és olyant, aki kamionos gyereke (már felnőtt), és jól megvan a család és ez a fajta munka együtt. Ha szeretitek egymást, kitart melletted, ha tönkremegy a kapcsolat, akkor nem emiatt fog.
Csinálj olyan munkát, amit szeretsz, pláne, ha azzal jobban is keresel és jobban is érzed magad benne.
Nincs olyan munka, ami 100%-ig biztonságos, és ha ez megnyugtat, én gyalogos vagyok, és nagyon figyelnem kell a zebrákon még lámpa mellett is, mert nem egyszer rajtam múlt, hogy nem ütöttek el, amikor nekem volt elsőbbségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!