A fogyasztói csoportokat miért nem tiltják be?
A fogyasztói csoportok azok akik úhy hirdetik az újságokba magukat hogy pl 10 milliot adnak neked havi 33 ezerr Ft-s törlesztésre.
A lényege hogy amikor regisztrálsz hozzájuk kérnek tőled kb negyedmillió forintot és kb 30-40 év múlva , ha be nem csődöl a csoport akkor kapsz egy pár millió forint hitelt aminek majd 20-30 ezer lesz a törlesztője havonta.De ha becsődöl akkor meg nézheted a pénzed,volt- nincs
És ezeket az aljas dögöket nem tiltja be a kormány, mert jogilag nem tesznek semmit ami törvénybe ütközbe.
Gyakorlatilag meg az egész egy lehúzás.
Vannak olyan csoportok is ahol havi 30-40 ezret kell befizetned és még heti 5 nap 8-10 órát ledolgoznod irodákban stb stb.
"mert jogilag nem tesznek semmit ami törvénybe ütközbe. "
Your words, not mine.
Különben szerintem tökmindegy. Akinek annyi esze van, hogy ebbe belemegy, azt simán átvágja egy uzsorás vagy bárki is. Nem lehet mindent betiltani, ami problémás. Az embereknek fel kell nőniük ehhez.
Ahh ...már értem :S...másra is gondoltam emellett azért kérdeztem rá.
Ám az előzővel egyetértek az embereknek fel kéne nőniük ahhoz hogy ne menyjenek(ú ezt nem tudom helyesen leírni ?:S) ilyesmikbe bele,de és elnézést a kifejezésért nem is fognak mikor a sok,sajnos a többség nemcsak rákényszerítve érzi magát hanem el is van butítva annyira hogy ezt egyenesen segítségnek veszi. Nem tudom belehetne e tiltani? Szerintem ez túl sok "nagy" embernek okozna nagy anyagi veszteséget,és még lehet sok birka is tiltakozna ellene.Úgy látom "Magyarországon mindent szabad",csak sajnos nem "nekünk".De ahogy elnézem ez mindenhol így megy :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!