Sajnos beleestünk egy fogyasztói csoportba. Van értelme a feljelentésnek?
Mielőtt bárki elkezdené,hogy milyen hülyék vagyunk....sajnos igen,ezt már mi is tudjuk,de előtte nem hallottunk ilyen szemétségről,ezért nem is tudtuk,hogy vannak ilyen átverések.
Miután nem kaptuk,meg a pénzt,felhívtuk őket,hogy szeretnénk felmondani a szerződést.MOndták,ok,de írásban.Mivel még 30 napon belül voltunk rögtön írtunk nekik,hogy fel akarjuk mondani azonnali hatállyal,és kérjük vissza az "előtörlesztést".(hah...szemetek )
Vártuk,hogy visszajelezzenek,hogy mi van.Ma kaptam egy levelet,hogy 2 havi részlettel el vagyunk maradva és 10-ig fizessem be a majd 30ezer Ft-Ot.(Na ez már alapból nem menne,mivel ma már 15 van )
De amúgy is.Mire fizessek?
1)pénzt nem láttam
2)megtettem a lépéseket,hogy felbontsuk a szerződést,amit még meg is tudtam tenni(vagyis még időn belül írtunk nekik)
Ha feljelentem őket annak lenne valami értelme?
Már a pénzemet sem akarom vissza,csak ne követeljék tőlem a részleteket....
Bocsi,ha hosszú lett...
mivel te tettél lépéseket a szerződés felbontását illetően ezért nincs joguk követelőzni
azt tudod igazolni h mikor írtatok/írtál nekik?
ügyvéd...
bár egy törvénytelen szerződés attól nem lesz törvényes, hogy aláírtátok
jogiforum.hu-n kérhetsz tanácsot, de mindenképpen keressetek meg egy ügyédet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!