Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszer sem 100%-os védelem. Beleestünk abba a picike százalékba, amikor nem véd?! Ötletek?
Óvszerrel védekezünk,sosem volt vele baj,semmi szakadás,lecsúszás.Most mégis késik a menzeszem,több mint 1 hete.Kívánós vagyok,de ezen kívül semmi más,teljesen jól érzem magam.Nem hiszem,hogy teherbe estem volna,ugyan is tényleg semmi baj sem volt a gumival,utána ellenőrizni szoktunk egyből.Vagy csak az év végi stressz?
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat! L/18
az 1% sztem az, hogy jól használod de kiszakad:)
szóval tutira nem... nyugi
de veszel 1 tesztet és megnyugodhatsz.
ha esetleg mégis becsúszott a baba, akkor meg nem az óvszer miatt volt, hanem vmit nem vettetek észre pl spermás kézzel ujjazott stb..
amúgy sztem csak stresszelsz:)
én BIZTOSra mondom h nincs semmi baj.
Ha nem szakadt ki, akkor NEM eshetsz teherbe. Azért nincs tökéletes védelem, mert akkor úgy beperelnék őket, mint a szél.
Ezért kell ráírni azt, hogy csak 99%-os védelem, de megfelelő használat mellett minden okés. Megfelelő használat, hogy nem szakítod ki :)
Köszönöm! (:
..te 50%-os,ne írogass már,ha nem tudsz értelmesen megnyilvánulni!Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!