Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mièrt nem vesznek fel sehova...

Mièrt nem vesznek fel sehova GYAKORNOKNAK?

Figyelt kérdés

Miskolci Egyetemen Gazadálkodás és menedzsment szakon 6. félévem fog következni egyetemen februártól, egyben ez az utolsó rendes félévem. Utána lesz még egy fél éves szakmai gyakorlat , de előre félek már attól is mivel úgysem vesznek fel majd sehova…

Rengeteg helyre jelentkeztem màr gyakornoknak , de egyszerűen mindenhonnan elutasítanak, kérdem én miért ? Indoklást sehol sem kapok.. én már ezt nem bírom, ha most nem vesznek fel GYAKORNOKNAK, akkor mi lesz a későbbiekben?

Már komolyan mondom 1000ft- os órabérért is elmennék dolgozni…

Ennyire velem lenne a baj?

2023. jan. 6. 10:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%
Valamelyik Big4-hoz jelentkeztél már? Ott vannak gyakornoki meg duális képzéses pozíciók is.
2023. jan. 6. 14:51
 12/15 anonim ***** válasza:
19%
11: Szia, mi az a Big4?
2023. jan. 6. 16:26
 13/15 anonim ***** válasza:
86%

Micsoda remket ötlet.Természetesen Big4 céghez fogják felvenni a kérdezőt, amikor sehova nem sikerül egyelőre. Oda a legjobbak legjobbjait keresik..

Amúgy a nagy könyvvizsgáló cégek: Deloitte, E&, KMPG, PwC. Folyékony angoltudás nélkül az előszűrésen sem fogsz átmenni, nagyon nagy a verseny ezekhez a cégekhez,presztízs ilyen helyeken dolgozni.

Kérdező, nem tudok jobbat mondani, mint hogy költözz fel Pestre. Másik egyetemi nagyvárosban ugyanezt tapasztaltam mint te, kevés a munkalehetőség is és minimális az esély, hogy téged válasszanak.

2023. jan. 7. 00:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hadd javítsam ki #13-at. E&Y és KPMG.*
2023. jan. 7. 19:56
 15/15 anonim ***** válasza:
87%

Sok a diák és kevés a "kezdő" pozíció.

BME VIK Mérnökinformatikus képzésben rengeteg szaktársam volt, akik alig tudtam elhelyezkedni kötelező gyakorlatra, pedig a programozó (mindenki olyan pozícióra jelentkezett) óriási hiányszakma. Meg a BME ezen a téren top egyetemnek számít, mégis sokan hónapok után találtak valamit, de az sem olyan volt, mint amit elképzeltek...

Ez nekik a nyáron volt, de jelenleg az ünnepek miatt minden belassult és a válság miatt sok helyen hiring freeze van. Nem biztos, hogy a te hibád, hogy nem találsz munkát.

2023. jan. 8. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!