Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » IT Szektor, máshol se lehet...

IT Szektor, máshol se lehet elmenni táppénzre sprint közben?

Figyelt kérdés
2 hetes sprintekbe dolgozunk, 1 hete folyamatosan beteg vagyok, minden este belázasodok. És még így is be kell járnunk minden nap az irodába 8:30-ra, home office nincs. A főnök aztmondta senki nem mehet el semmilyen szabira, ha nem előre lett leegyeztetve. De basszus, nemtudtam hogy beteg leszek. Mit tudok csinálni?

2023. jan. 4. 09:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Eddig 4 it szektoros munkahelyem volt és mindenhol lehetett menni. Sőt Homeoffice is mindenhol volt, meg covid előtt is. Felmondást javaslok neked!
2023. jan. 4. 16:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha te ennyire hulye vagy akkor ez van. Ha beteg vagy elmesz orvoshoz es kiiratod magad tappenzre. Nem ertem miert kell KKVknal ilyen getto helyen dolgozni...
2023. jan. 4. 18:59
 13/16 anonim ***** válasza:
KKV-ból is van normális, én is KKV-nál vagyok és a multis bürokrácia és hierachia hiánya kimondottan jó. De ilyen faxságokat nem csinálnak. Ha beteg vagyok, beteg vagyok. Sőt, ha szólok, hogy holnapra kéne egy szabi, az is rendben van.
2023. jan. 4. 19:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Betegen irodába? Na az a munkahely is menekülős.

Ha beteg vagy legalább home office, ha meg erősebb betegség akkor táppénz ennyi.

2023. jan. 4. 21:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szabira nem lehet elmenni, de igazolást vihetsz az orvostól, hogy beteg voltál. A betegségre biztos nem vonatkozik.
2023. jan. 5. 10:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Folyamatosan sprintvan :D Hogy lehetne akkor szabadságra menni?
2023. jan. 5. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!