Royal Sprint Futárszolgálat tapasztalatok?
Nekem nem jó a véleményem.
Webáruházban vásároltunk nagy háztartási gépet. Kiszállítást hétfőre, vagy keddre kértük. Először azt írták hétfőn hozzák. Majd hétfőn azt, hogy majd kedden. Kedden reggel FÉL HÉTKOR!!!! felhívnak, hogy majd segíteni kéne bevinni a csomagot, mert hogy magában van a kiszállító. Máskor ketten vannak, de ma nem. Hát direkt azért azt a webáruházat választottuk, mert hogy úgy hirdették, hogy ketten hozzák és odateszik, ahova kell. Jó akkor kértük, hogy inkább másnap, ha lehet.
Másnap kihozták, húzták, vonták, alig bírták behozni, a küszöbökön átemelni. Nem volt még ilyen kis bútorszállító kampójuk vagy valami sem, hogy azzal normálisan behozzák. Ráadásul fektetve hozták a hűtőt, amin a márka szerviz fel is háborodott, mikor felhívtam őket, hogy mennyi idő után lehet bekapcsolni.
Amúgy udvarias, normális kiszállítók voltak végül is, bár a csomagoló anyag elszállításon kicsit csodálkoztak. Szerintem ez nem az ő hibájuk, a cégnek kellene ilyenekre felhívni a figyelmüket, meg biztosítani eszközöket számukra, és mikor hűtőket szállítanak ki, akkor biztosítani azt is, hogy legyen is rá emberük. Oké, sok futárszolgálat az ajtóig hozza csak a cuccot, de ők 1. nem így vállalták 2. akkora és olyan nehéz volt, hogy egyedül a kocsiról se tudta volna levenni és szerintem nem a vevő feladata, hogy segédkezzen, azért fizet, hogy ezt megtegyék neki és biztosítsák a feltételeket hozzá, hogy ezt megtehessék a szállítók
Tegnap kaptam csomagot, nem volt semmi baj.
Igaz, egész nap az irodában voltam, nem volt délelőtt-délután kívánságom. A 4.-re hozták fel.
Emberfüggő, futárfüggő.
Szintén rossz a véleményem róluk...
Azt még el is fogadtam, hogy csak annyit tudnak megmondani, hogy reggel 8 és délután 6 között érkezik meg a csomag, de...
a futár felhív fél 11-kor, hogy 11-kor itt van. Dolgozom, így megkérjük, hogy vagy délután hozza, vagy egyeztessünk egy másik időpontot, erre közli, hogy az lenne a legjobb, ha mi mennénk el a csomagért (hozzá), mert ő már nem akar visszajönni... Ennyit erről... Nem is értem, miért dolgoznak ilyen emberekkel...
A Royal futár egy rettenetes cég. Mottójuk lehetne: "Nem tudhatod sem a napot, sem az órát". Csütörtökre jelezték, hogy hozzák a hűtőt. Feleségem egész nap várta őket. Aztán délután kiderült, hogy pénteken hozzák. Szabit vettem ki, dél körül látom a neten, hogy hétfőre módosították. Veszekedés telefonon, nagy nehezen péntek estét ígérnek. Péntek este felhív a futár, hogy ő kis Forddal van, a hűtő meg nagy, így csak hétfő. Könyörgések árán megígérik, hogy szombat reggel 8-9. között kihozzák. Szombat reggel 8-kor telefon: 9-12. között hozzák. Családi program lett volna szombatra, de mindegy. Most szombat, 10 óra, még várjuk őket...
Nem hogy az órát vagy napszakot nem tudják megmondani, de a napot sem!!! Naponta tologatják egy nappal későbbre a kiszállítást. Ha velük hozatsz valamit, vegyél ki egy hét szabit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!