Volánbusznál sofőr?
Üdvözletem!
Olyan személyektől szeretnék tapasztalatokat olvasni, akik a Volánnál dolgoznak/tak buszsofőrként.
Milyen a munka, milyenek a főnökök, diszpécserek, mennyire vannak túlhajtva a sofőrök, milyen beosztásokban dolgoznak?
Mennyi fizetésre lehet számítani?
Leginkább Pest megye, Komárom megye, vagy távolsági járatok érdekelnek.
Köszönöm!
Miért nem hivod fel a Volánt?
Mennyibe releváns Kis Pista véleménye, aki szarik a mu kára az emberekre, nagy pofájú, lázít, aki a sze.élyisége miatt csuoa rosszat fog mindani, vagy ha Te felhivod, és valós képet fogsz kapni.
Nyilván a fent emlitett ember a hozzáállására kapott reakcio miatt csula rosszat fog mondani.
Nem vagyok sofőr, de SOKAT ismerek.
- Fizu kevés.
- Utazási igazolvány a családnak: ÁLMODBAN!
- Kassza..."kreatív kezelése", nem játszik. Sok az ellenőr, meg kamerázzák be a sofőrfülkéket is.
- Tank megcsapolása sem játszik már.
Ha még aktuális, fizetésre tudok kb összeget. Jelentkeztem hozzájuk ezt az ajánlatot kaptam. (Gy-M-S megye)
A jövedelmet több tényező is befolyásolja: a havi kötelező óra, a forda, a vezénylés, az üzemanyag megtakarítás. Viszont nincs két egyforma fizetés sem a te hónapjaid között sem a sofőrök között.
Nekem alapbér + túlorával átlag nettó 380.000 forintot mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!