Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Velem van a probléma, hogy...

Velem van a probléma, hogy kevésnek érzem?

Figyelt kérdés

Jelenleg dolgozok, azonban sokszor van az, hogy a munkahelyen nincs munka (szellemi munka), így csak tengek a levegőben. Kapok rendes fizetést, stb., így minden adott, mégis azt érzem, hogy tökre fusztrál ha nincs feladatom és jobban örülnék ha lenne, de tudom, hogy más meg örülne, ha nem kéne csinálni semmit és kapna érte pénzt. Nem szeretem az ilyen üresjáratokat, úgy érzem sokszor, hogy sokkal elégedettebb vagyok egy nap, ha rendesen ledolgozom a 8 órát és amikor hazaérek akkor érzem, hogy hozzátettem valamit a naphoz, a céghez és magamhoz.

25F

2023. jan. 2. 10:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Keress magadnak munkát!

Itt az alkalom pl, hogy felfrissítsd az excel macro/függvény tudásod

2023. jan. 2. 10:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha van tudás, amit fel kell szedned, akkor foglalkozz azzal, pl. ahogy előttem írták, excel pl. vagy bármi munkakörspecifikus, amit nem tudsz/nem tudsz elég jól. Ha éppen ilyet nem találsz, akkor foglalkozz valami olyannal, amivel a cégnek is jót teszel, majd ha kész, add elő a főnöködnek. Így lehet fizetésemelést kérni meg karriert építeni, nem úgy, hogy adjanak többet, csak mert kérsz.
2023. jan. 2. 11:09
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
#2 Karriert úgy lehet építeni, hogy elfelejted azt a fogalmat, hogy főnök. :)
2023. jan. 2. 11:50
 4/10 anonim ***** válasza:
51%

#3: Igazad van, vezetőt kellett volna írni...

2023. jan. 2. 12:39
 5/10 anonim ***** válasza:
#4 azt is
2023. jan. 2. 18:20
 6/10 anonim ***** válasza:
#5: Vagy nem...
2023. jan. 2. 18:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Főnök, vezető, teljesen mindegy jelen esetben hogy melyik végéről rágja az ember a sza_t, rossz lesz. Mindkettőt érdemes elkerülni, munkaszerződéssel együtt. :)
2023. jan. 2. 18:56
 8/10 anonim ***** válasza:
#7: Nyilván
2023. jan. 3. 06:59
 9/10 Senior Séf ***** válasza:
100%

"de tudom, hogy más meg örülne, ha nem kéne csinálni semmit és kapna érte pénzt."

Rosszul gondolod. Egy-két hónap után más is így érezné magát, mint most te. A semmittevésnek is megvan a maga átka, amit ugyanúgy rühell az ember.

2023. jan. 3. 18:00
 10/10 anonim válasza:
Szia! Tudom nem vigasztal, de pontosan ugyanezt érzem én is. Utálom ha nincs mit csinálni és már a munkahely váltás is megfogalmazódott bennem emiatt.
2023. jan. 5. 19:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!