Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mely szakmák azok, amiket az...

Mely szakmák azok, amiket az emberek örömmel csinálnak és nem utálják?

Figyelt kérdés
Irodai munkát végzek, de nem szeretem. A légkör is elêg rossz benn. Látszik hogy mindenki utálja. Szeretnék olyan munkát végezni, ami örömet okoz, de nem tudom, hogy mit amiből meg is lehet élni. Szerintetek mely szakmák azok amiket általában örömmel végeznek?

2023. jan. 1. 19:49
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Vagy ne foglalkozzak avval, hogy jó e a légkör és a csapat, csak végezzem el jól a munkát és kapcsoljam ki az agyam?

Ti szeretitek a munkátokat?

2023. jan. 1. 19:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Zenész,színés,politikus,sportoló
2023. jan. 1. 19:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem majdnem minden szakmánál van olyan, hogy valaki örömmel csinálja, de alapvetően az az ökölszabály, hogy ha a kedvenc hobbidat teszed megélhetéssé, előbb-utóbb attól is kiégsz és megútálod.
2023. jan. 1. 20:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szakmunkások mind utálják egy idő után.
2023. jan. 1. 20:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"Irodai" munkám van és szeretem.

Megint egy olyan általánosító baromságot sikerült kiböffenteni az oldalra, amivel nehéz bármit is kezdeni. Annyi irodai munka van, mint nem irodai. Emellett minden embernek mások az igényei és minden munkakör és munkahely is más.

2023. jan. 1. 20:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltatok.
2023. jan. 1. 20:48
 7/11 A kérdező kommentje:
Amúgy valóban hülyeség volt az általánosítás.
2023. jan. 1. 20:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A férjem programozó, és ő szereti. Én gyűlölném ha nekem kéne csinálnom. Én SNI-s gyerekekkel dolgozok, szeretem a munkámat, és nagyon jó csapatban dolgozok. Külföldön élünk, úgyhogy meg lehet belőle élni. Otthon nyelvtanár voltam, azt is szerettem. Nem közoktatásban.
2023. jan. 1. 21:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kutatással foglalkozom, én nagyon szeretem csinálni. De az alapján, amit írsz, neked nem tetszene.
2023. jan. 1. 22:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt helyetted nem tudjuk megmondani, mert mindenki mást szeret. Én szeretek programozni, jó a csapatom és jó a hangulat is, de nem biztos hogy más élvezné ezt a munkát, max elviselné a jó fizu miatt
2023. jan. 1. 23:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!