Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mibe van lehetőség azaz mibe...

Mibe van lehetőség azaz mibe érdemes most belefogni?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, van kb 4-5 millió fotintom. Saját magam dolgoztam meg érte lakást szerettem volna venni persze azt is hitellel de most olyan árak vannak, hogy esélytelen.

Mibe lenne érdemes befektetni, amiből 2-3 éven belül visszatérül a befektetett összeg míg lakást nem veszek.

Gondoltam arra hogy leteszem a vizsgát és veszek földet de abból is mennyi hektárt lenne érdemes venni, hogy kitudjam adni esetleg bérbe?

Van kisebb megtakarításom de az is még 6 év mire megkapom.

2022. dec. 31. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Mihez értesz? Mit tanultál? Mi a szakmád? Mi érdekel?
2022. dec. 31. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Valami agykontroll vagy okosító tanfolyamra fizess be. Mezőgazdaságba belefogni értelmetlen. Senki nem fog tőled földet bérelni amikor saját földdel saját munkagépekkel sem lehet már nyereségesre kihozni. Ha ez volt a legjobb ötleted akkor inkább ne erőlködj.
2022. dec. 31. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Elvégezbék vagy 3 tanfolyamot ha ennyi pénzem lenne. Egy milliárdos azt mondta önmagadba befektetni a legjobb.
2022. dec. 31. 16:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Na várjál. Tehát be akarsz fektetni 4-5 millió forintot és 2-3 év alatt ezt vissza akarod szerezni? Ez több, mint évi 30% hozam. Persze van ilyen, de baromi ritka.
2022. dec. 31. 16:15
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Megtanulni angolul, majd megtanulni németül.. tanulni mellé marketinget, seo-t, majd angol és német nyelvterületen tartalmat készíteni a netre.
2022. dec. 31. 16:17
 6/9 anonim ***** válasza:
40%

Ezt a "mihez értesz" f*szságot muszáj benyomnod mindenhova, és még fel is pontoznod magadnak?

Tök mindegy, hogy "mihez ért", annyi volt a kérdés, hogy mibe fektessen 4-5 milliót.

Idióta tanfolyamba felesleges, mert úgysem térül meg, egyáltslán nem biztos, hogy jobban fizető munkát kap vele.

Szerintem az állampapír a legjobb megoldás, 4-5 millió se garázsra, se vállalkozásindításra nem elég.

2022. dec. 31. 16:42
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
Tanulj lőni, rossz világ jön.
2022. dec. 31. 16:46
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
Be kell házasodni valamelyik NER-főnemes családjába, aztán jöhetnek a közbeszerzések csőstül.
2022. dec. 31. 18:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Föld-et elfelejtheted. Nem vehetsz végezettség nélkül és nem is magas jövedelmezőségű a dolog így. Max. akkor ha van egy fülesed, hogy merre terjeszkedik majd 1-2 év múlva egy ipari park/lakópark vagy ilyesmi.
2023. jan. 1. 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!