December 15-től felvettek dolgozni. A problémám az, hogy egy napot sem tudtam ledolgozni a hónapból, mivel a gyermekem beteg lett és otthon kell vele lennem. Ilyenkor jár fizetés vagy nem? Azt mondták nem jár semmi, de nekem ez nem tiszta.
Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 21:55
11/25 A kérdező kommentje:
Higyjétek el ez egy szerencsétlen helyzet amibe bárki bele eshet. Most nem fogom elpanaszolni az életem, de nem egyszerű. Véleményem szerint nem szabad mindjárt ítélkezni. Gondolkozni azt már annál jobban. A 4. hozzászóló szégyellje el magát. Köszönöm a HASZNOS válaszokat.
2022. dec. 29. 08:28
12/25 anonim válasza:
Szóval be vagy már jelentve, aláírtál szerződést, mikortól él a munkaviszonyod?
Mert ugye egyelőre csak együttérzés van, más nem sok
13/25 anonim válasza:
Nem, ebbe azok esnek bele, akiknek nincs kötelességtudatukm
14/25 anonim válasza:
És ha nem tudnánk az okát, akkor rettenetesen pofátlanul és ingyenélősen nézne ki (mert egyébként senki sem kérdezte, az magánügy, ez meg munka, ennyi erővel lóghattál amiatt is, mert részeg voltál)
15/25 A kérdező kommentje:
A részegségre ad az orvos táppénzes papírt? Nem tudtam.
2022. dec. 29. 18:07
16/25 A kérdező kommentje:
Anyaként az első, hogy a gyermeked orvoshoz viszed ha beteg és otthon maradsz vele. Vagy ebben is tévedek?
2022. dec. 29. 18:09
17/25 anonim válasza:
Betegszabadság járna, nem táppénz, de mivelmég 1 napot se dolgoztál az se jár
18/25 A kérdező kommentje:
És bizony ebbe bárki bele eshet kedves 13. válaszoló.
2022. dec. 29. 18:11
19/25 A kérdező kommentje:
Köszi 17., érthető.
2022. dec. 29. 18:12
20/25 anonim válasza:
Ha az ember új munkahelyet készül erre és keres valakit a gyerekmellé aki ilyen esetben vigyáz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!