Akik külföldre költöztek, milyen okból és hogyan tudtátok megszokni a kinti életet?
Családtagom már kint élt így ő segített a szállásban, álláskeresésben. Milyen okból megy ki az ember, pénzért nyilván. Itthon amit kerestem kb. mind elment a számlákra
Mivel nagyon keveset beszéltem így nem volt jó meg borzasztó honvágyam volt eleinte
De miután az ember talál egy jó munkahelyet a magas fizu kárpótol mindenért. Aztán egyre többet mozdultunk ki pl. parkba sétálni és teljesen más világot láttunk, az emberek közvetlenek és tisztelettudóak nem úgy mint itthon, mindenki kötekedik meg tapló. Időközben még jobb albérletet engedtem meg magamnak, új autó, nyaralások, stb.
Aztán jött a migránsválság és lepukkant az ország pár év alatt, most már itt is vannak bandák a parkokban meg a szórakozóhely teli van arabbal akik nagyon összetartóak.
Magyarországon jó a politikai irány de szar az élet, németországban szar a politika de jobb az élet. Egyelőre én utóbbit választom
M.o. volt az egyetlen aki a migránskvótára és a töménytelenül áramló menekültekre nemet mondott, merkel mama meg a többi ország tárt karokkal várta az akkori barbár terroristákat, majd pár évtized múlva meg lesz az eredménye
Továbbá jelenleg M.o. azon kevesek közé tartozik akik ellenzik az egyre burjánzó lmbtq-propagandát
De orbánék voltak az egyetlenek akik szerint az orosz szankciók legalább annyit ártanak az európai lakosságnak mint az oroszoknak
De ezen kívül nem egy válság volt a kormányzásuk alatt amit jól kezeltek
Te kevered a szezont a fazonnal. Ha szerinted a baloldali irány lenne a jó ahol gyurcsányiék csokival várták a terroristákat a vonatnál akkor inkább maradjon a tolvaj, korrupt fidesz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!