2/6 A kérdező kommentje:
#1 köszi, de inkább arra lennék kíváncsi, hogy manapság mennyivel érdemes/mennyi kell alaphangon egy főre. 2006-ban egymillió gondolom sokkal többet ért, mint ma.
2022. júl. 22. 15:18
3/6 anonim válasza:
Hát kb. ennyi infót fogsz kapni. Igazából jó lenne tudni, hogy hová mész, lesz-e szállásod, mikor kezdesz el melózni, mit viszel magaddal, mennyi mindent kell venned kint stb.. Mert egészen más ha kimész családdal egy nagyvárosba tengerentúlra ahol mindent neked kell megszervezni vagy kimész Ausztriába egyedül ahol van szállás..
4/6 anonim válasza:
Először is nézd ki az országot. Nézd meg, mennyibe kerül egy havi albérlet, betegbiztositas, és tomegkozlekedes. Ezt szoroz be hattal és akkor nagy baj nem érhet.
5/6 anonim válasza:
Németországban nekem a munkaadó biztosította a szállást az első hat hónapban és vonta a lakbért a fizetésemből. Nagyjából 1500-2000 euróval mehettem, de valójában nem volt szükségem annyira sem, mert csak élelmiszert és üzemanyagot kellett vennem az első fizetésig, az meg kijött max. 400 euróból.
6/6 anonim válasza:
5 milla kezdő tőke biztos kéne manapság sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!